Λευτέρης Ελευθερίου: Δεν πάει ο νους σου τι δουλειά έκανε στον Ant1 πριν γίνει ηθοποιός!
Showbiz

Λευτέρης Ελευθερίου: Δεν πάει ο νους σου τι δουλειά έκανε στον Ant1 πριν γίνει ηθοποιός!

Στην εκπομπή Είμαστε Μαζί φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (3-06) ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Ο ηθοποιός, τον οποίο φέτος το καλοκαίρι θα απολαύσουμε στη νέα επιθεώρηση στο θέατρο Άλσος μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι δουλειά έκανε στον Αnt1 πριν γίνει ηθοποιός.

eleftheriou-(2).jpg

«Ήμουν βοηθός καμεραμάν στον Γιώργο Παπαδάκη. Ήθελα να δω πώς είναι ο χώρος, η σκηνοθεσία κυρίως και μπαίνοντας στη διαδικασία οι φίλοι μου με πίεζαν να βγω μπροστά από τις κάμερες. Μου είπαν ότι έχω πολύ ταλέντο. Δεν ήμουν παιδί ηθοποιών, δεν είχα κάτι έτοιμο στρωμένο. Ήταν δύσκολο αλλά οι δυσκολίες να σε κάνουν να πετυχαίνεις στη ζωή σου. Η Νάξος είναι ένας παράδεισος και από την πρώτη στιγμή έλεγα ότι θα τα παρατήσω και θα πάω εκεί»

eleftheriou-(3).jpg

Για τη σχέση με την γυναίκα του, είπε:

«Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 20 χρόνια. Έχουμε πάει σε σύμβουλο γάμου για να σώσουμε τον γάμο μας. Όταν έχεις πολλά χρόνια σχέση είτε φιλική είτε ερωτική παραγνωρίζεσαι με τον άλλον και χρειάζεται κάποιος να σου πει πού να κάνει πίσω ο καθένας. Όταν λέω παραγνωρίζεσαι εννοώ ότι χάνεται η μαγεία και πρέπει να την καλλιεργείς μετά, έχει διπλές δυσκολίες μετά. Το πιο εύκολο είναι να χωρίσεις. Είναι μια φυσιολογική διαδικασία και το να χωρίσεις και δεν μπορείς να το κατακρίνεις. Ούτε μπορείς να μένεις με έναν άνθρωπο που είναι τοξικός για να λες ότι είσαι σε μια μεγάλη σχέση.

Υπάρχουν δύο παιδιά, σεβασμός, λες θα το παλέψω και χίλια δυο πράγματα που πρέπει να βάλεις σε προτεραιότητα μετά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved