Ελίνα Κέφη: Η πιο σικ νύφη! Το λευκό νυφικό, η παραμυθένια ανθοδέσμη και η τρυφερή αγκαλιά
Showbiz

Ελίνα Κέφη: Η πιο σικ νύφη! Το λευκό νυφικό, η παραμυθένια ανθοδέσμη και η τρυφερή αγκαλιά

Mε τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε η Ελίνα Κέφη με τον αγαπημένο της Πάνο Μιχαλόπουλο στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στη Γλυφάδα πριν μερικές ημέρες.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Happy Day οπού και είδαμε τα πλάνα από το μυστήριο ενώ η ίδια νωρίς το πρωί της Τρίτης (6-06) μοιράστηκε μέσα από Instagram της τις πρώτες φωτογραφίες.

Η Ελίνα Κέφη για αυτή την τόσο σημαντική ημέρα της ζωής της επέλεξε ένα μάξι λευκό στενό νυφικό που αναδείκνυε την υπέροχη σιλουέτα της, ένα ζευγάρι λιτά ψηλοτάκουνα πέδιλα ενώ στα μαλλιά της έκανε έναν ελαφρύ κυματισμό.

kefi-(8).jpg

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που πόσταρε είδαμε την παραμυθένια και ολάνθιστη ανθοδέσμη της ενώ συγκινεί η λεζάντα στη φωτογραφία που η ίδια βρίσκεται στην αγκαλιά του συζύγου της.

«Στην αγκαλιά αυτή δεν φοβάμαι τίποτα..
Στην αγκαλιά αυτή ειμαι εγώ..
Με σένα όλα μπορούν..
Σ'αγαπω», έγραψε η ίδια και το πόστ της «πλημμύρισε» από ευχές επώνυμων και μη φίλων της

Δες τις φωτό στη gallery

Στα ντε σου της βραδιάς η Ελίνα Κέφη έστησε τον γαμπρό στην εκκλησία για περίπου ένα τέταρτο ενώ δεν κατέβαινε από το αυτοκίνητο μέχρι που ο γαμπρός πήγε κοντά της να δει τι συμβαίνει και του είπε ότι περίμενε τις φίλες της να φτάσουν…

Το μοντέλο δεν πάτησε το πόδι του γαμπρού, αλλά εκείνη τη στιγμή απλά σήκωσε το νυφικό της και έδειξε τα εντυπωσιακά παπούτσια της. Μετά την τελετή ακολούθησε πάρτι σε πλαζ της Βούλας. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του πάρτι μια ανιψιά της Ελίνας Κέφη δέχτηκε πρόταση γάμου από το αγόρι της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved