Όλες οι φορές που επώνυμοι μπαμπάδες μίλησαν για τα παιδιά τους με τα πιο τρυφερά λόγια
Showbiz

Όλες οι φορές που επώνυμοι μπαμπάδες μίλησαν για τα παιδιά τους με τα πιο τρυφερά λόγια

Γιορτή του πατέρα: Οι μπαμπάδες απανταχού έχουν σήμερα την τιμητική τους και κάποιοι από αυτούς θα προσπαθήσουν να περάσουν χρόνο μαζί με τα παιδιά τους.

Μπορεί να έχουν καταφέρει να χτίσουν καριέρες όμως αρκετοί άνδρες της showbiz θεωρούν πως το πιο σπουδαίο τους επίτευγμα είναι τα παιδιά τους!

Πολλοί από αυτούς έχουν μιλήσει και δημόσια με τα πιο τρυφερά λόγια για τα παιδιά τους και πάμε να δούμε τι έχουν πει μερικοί από τους πιο δημοφιλείς μπαμπάδες της ελληνικής showbiz.

j.touni_346290323_1283506462576933_720126962003946657_n.jpg

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγινε πρόσφατα μπαμπάς και δεν μπορεί να αποχωριστεί με τίποτα το παίδι του, καρπό του έρωτά του με την Ιωάννα Τούνη.

«Θα καταντήσω γραφικός αλλά δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα, αλήθεια σου λέω. Είμαι ένας άνθρωπος που πάντα αγαπούσα τα μωράκια και τα παιδάκια αλλά όταν έχεις το δικό σου τα συναισθήματα δεν περιγράφονται», έχει πει σε συνέντευξή του.

chrismpo_332581425_944267183653845_8999573731541555557_n.jpg

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα από τότε που απέκτησαν τις δίδυμες κόρες τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

«Θα σου περιγράψω την πιο όμορφη εικόνα που έχουν δει τα μάτια μου στη ζωή μου. Κι έχουν δει πολλά τα μάτια μου, έχω ταξιδέψει πολύ. Είναι η στιγμή που έχει βγει η Χριστίνα από το χειρουργείο έχουμε επιστρέψει στο δωμάτιο και για πρώτη φορά έχει το ένα μωρό από εδώ και το άλλο από εκεί και τα θηλάζει. Δεν υπάρχει», είχε πει ο Σάκης Τανιμανίδης κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο.

rouvas.JPG

«Δεν θα έλεγα ότι έχω παραμυθένια ζωή, έχω σίγουρα παραμυθένια οικογένεια. Θα ήθελα να τη βλέπω αγαπημένη και τα παιδιά μας να μεγαλώνουν με υγεία», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος μαζί με την Κάτια Ζυγούλη έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια υπέροχη οικογένεια.

petretzikis-(6).jpg

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει γίνει δύο φορές μπαμπάς ενώ όταν η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφερε στον κόσμο την κόρη τους, είχε γράψει στα social media:

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα…».

lisnod.jpg

Ο Γιώργος Λιανός, έχει τέσσερα παιδιά, όλων των ηλικιών και μάλιστα ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πει πως θέλει να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους, κάνοντας ποιοτικά πράγματα.

«Όσο χρόνο έχω, πραγματικά, τον περνώ ποιοτικά με τα παιδιά μου. Θέλω να κάνω πράγματα που θα τους μείνουν στο μυαλό. Ήθελα και εκείνα να έχουν την εμπειρία του Survivor, να τα φέρω στο νησί», δήλωσε.

koutsopoulos.jpg

«Γνώρισα ένα καινούργιο “φιλαράκι” που είναι πολύ μικρός και δεν ξέρει ακόμη τίποτα, άλλα νιώθω πως έχει να μας μάθει πολλά», είχε γράψει ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef Λεωνίδας Κουτσόπουλος που είνει ξετρελαμένος με τον γιο που απέκτησε με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου.

tsimitselis.webp

Πολύτιμο δώρο θεωρεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τις αγκαλιές της κόρης του με την Βάσω Λασκαράκη, Εύας.

«Η σχέση μας αλλάζει συνεχώς, βιώνω πρωτόγνωρα πράγματα γιατί πλέον είναι 4 ετών και αναπτύσσουμε κώδικες μεταξύ μας. Σίγουρα, λοιπόν, νιώθω χαζομπαμπάς, συνεχώς με αιφνιδιάζει. Ειδικά η αγκαλιά της είναι για μένα πολύτιμο δώρο», έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

zouganelis.jpg

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλά με τα καλύτερα λόγια για την κόρη του και γνωστή τραγουδίστρια Ελεονώρα Ζουγανέλη.

«Είναι ό,τι με κάνει να καμαρώνω περισσότερο στη ζωή. Επειδή αντιλήφθηκα σε μικρή ηλικία όταν ήταν, ότι έχει μια τάση να αντιλαμβάνεται τη μουσική και να την εκφράζει, κατάλαβα ότι το έχει. Ποτέ δεν της κούνησα το δάχτυλο, ποτέ δεν της έκανα παρατήρηση για τις επιλογές της. Τις αποδεχόμουν, είτε μου άρεσαν είτε όχι. Όταν καταλάβουμε ότι τα παιδιά μας δεν είναι ιδιοκτησία μας, είναι εύκολο αυτό.

Τη θαυμάζω και σαν ηθοποιό. Όταν είδα τις εξετάσεις της δραματικής σχολής, δεν πίστευα στα μάτια μου, έμεινα έκθαμβος. Την αγαπώ, τη θαυμάζω, την αποδέχομαι και μερικές φορές με πιάνει το στομάχι μου, όταν βλέπω την αγωνία της. Δεν έχει ηρεμία», είχε πει στην εκπομπή Fishy.

«Έγινα πατέρας τη στιγμή που έχασα τον δικό μου μπαμπά. Η κόρη μου είναι έξι μηνών και ήταν πολύ ωραία που ήρθε. Ήρθε σε πολύ ωραία στιγμή και έφερε χαρά σε όλους μας, σε όλο μου το σπίτι», δήλωσε συγκινημένος σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης.

Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε κι αυτός για την οικογένειά του σε μια από τις συνεντεύξεις του και αποκάλυψε τι κάνουν όταν περνούν χρόνο μαζί.

«Κυρίως βόλτες. Γνωρίζουμε πράγματα, κάνουμε ταξίδια. Εξίσου ωραία είναι όμως κι όταν ζωγραφίζουμε με τα παιδιά ή κάνουμε κατασκευές στο σπίτι. Παίζουμε, τρέχουμε, διάφορα...», δήλωσε τρισευτυχισμένος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved