Νίκος Κουρκούλης: «Τις περισσότερες φορές είμαι ο χαζός και ο ανώριμος της σχέσης»
Showbiz

Νίκος Κουρκούλης: «Τις περισσότερες φορές είμαι ο χαζός και ο ανώριμος της σχέσης»

Ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε τόσο στο κομμάτι της τηλεόρασης όσο και στη σχέση του με την Κέλλυ Κελεκίδου.

«Η κριτική είναι κάτι που η τηλεόραση η ίδια έχει χρησιμοποιήσει τόσα πρόσωπα, από πολλούς χώρους, γιατί να το κάνω εγώ; Το παιδί εκείνη την στιγμή την κρίση μου θα την ακούσει; Γιατί να μου ζητηθεί; Ως ειδικού; Η τηλεόραση θα με ενδιέφερε! Ως παρουσιαστή που συζητώ δεν είναι κάτι που μπορώ να πω.

Η Κέλλυ με στηρίζει και την στηρίζω! Βρισκόμαστε στην ίδια επαγγελματική κατεύθυνση, δεν είναι εύκολο και βοηθάμε και σκοτωνόμαστε ο ένας για τον άλλον.

1675683128253-520516703-Photo-by-Kelly-Kelekidou.jpg

Είκοσι χρόνια και να μην περάσουμε κρίση; Και η σχέση και ο γάμος μας πέρασε. Τις περισσότερες φορές είμαι ο χαζός και ο ανώριμος της σχέσης!

1675208626698-22397907-kelekidou-kourkoulis1.jpg

Τρώμε σε παραθαλάσσιο ταβερνάκι και είναι ένα παρεάκι κοριτσιών με μαγιό. Δεν είμαι ο Σάκης Ρουβάς αλλά είχα τον τίτλο του Λατίνου εραστή. Μόλις με είδαν έγινε ένας πανικός, με σήκωσαν πάνω. Δεν εκδηλώθηκε εκείνη τη στιγμή αλλά όταν μπήκαμε στο αμάξι μου έλεγε “Πού είναι τα γυαλιά;”».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved