Οι νέοι μπαμπάδες της ελληνικής σόουμπιζ – Πώς τα πάνε με τα νεογέννητα μωρά τους
Showbiz

Οι νέοι μπαμπάδες της ελληνικής σόουμπιζ – Πώς τα πάνε με τα νεογέννητα μωρά τους

Γιορτή του πατέρα: Ο μπαμπάς δεν είναι ούτε η άγκυρα που θα μας κρατήσει σ’ ένα σημείο ούτε το πανί που θα μας πάει μπροστά. Είναι ο φάρος που θα μας δείξει τον δρόμο. Μπαμπάς είναι το στήριγμα, η αγκαλιά, η σιγουριά μας. Και εμείς έχουμε κάθε λόγο να τους λατρεύουμε. 

Λατρεύουμε, επίσης, να βλέπουμε τον οποιονδήποτε μπαμπά που προσέχει τα παιδιά του, να τα αγκαλιάζει, να τα φροντίζει και να τους δείχνει την αγάπη του. Πόσο δε μάλλον όταν πρόκειται για έναν μπαμπά της showbiz! Με αφορμή τη γιορτή του Πατέρα επιλέξαμε 4 νέους μπαμπάδες πολύ ξεχωριστούς με τους οποίους έχουμε κατά καιρούς «λιώσει» με τα ποσταρίσματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ίαν Στρατής

Ξεκινάμε με τον Ίαν Στρατή ο οποίος μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη είναι τρισευτυχισμένοι τώρα που έχουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί!

Όσο χαζομαμά είναι η Μαίρη Συνατσάκη άλλο τόσο χαζομπαμπάς είναι και Ίαν Στρατής, με την μικρή να τους έχει πάρει το μυαλό!

Σε πρόσφατο story της Μαίρης Συνατσάκη είδαμε τον Ίαν Στρατή να κάθεται στο χαλάκι του παιδικού υπνοδωματίου και να σιγοτραγουδά στην κόρη του με την κιθάρα.

Η ευτυχισμένη μανούλα τον απαθανάτισε και θέλησε να το μοιραστεί με τους followers της. Πρόκειται για μια τρυφερή στιγμή που κάθε γονιός κρατά ως παρακαταθήκη.

Σε άλλη στιγμή, ο Ίαν Στρατής πόσταρε μια σπάνια φωτογραφία με την μικρή του να κρατά στην αγκαλιά της την κιθάρα του γράφοντας στη λεζάντα: «6 μήνες στον παράδεισο» με τους followers του να γεμίζουν τη φωτό με σχόλια και like.

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει πει για τον Ίαν: «Είναι πολύ βοηθητικός με το μωρό και κάνει τα πάντα. Η σκέψη της μητρότητας ήρθε μαζί με τον Ιαν. Αν δεν έβρισκα έναν άνθρωπο συναισθηματικά διαθέσιμο δεν θα ήθελα να γίνω μαμά».

Δημήτρη Αλεξάνδρου

Δεν χορταίνει να τον έχει αγκαλιά τον γιόκα του και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και με κάθε ευκαιρία ποστάρει φωτογραφίες μαζί του!

Ο μικρός «νουνίτο» μεγαλώνει με ταχύτατους ρυθμούς και οι γονείς του δείχνουν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή μαζί του.

Τόσο ο μπαμπάς όσο και η μαμά Ιωάννα Τούνη ζουν υπέροχες στιγμές με τον γιο τους τον οποίο δεν αποχωρίζονται ποτέ, ούτε στο γυμναστήριο, ούτε στα ταξίδια τους.

Πρόσφατα είδαμε στον προσωπικό λογαριασμό του παρουσιαστή δυο νέες φανταστικές φωτογραφίες με τον Δημήτρη να παίζει με τον κατάξανθο γιο του ενώ σε ένα από τα βίντεο ακούσαμε τον μικρούλη να γελάει!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αναφερόμενος στην ανατροφή του γιου του με την Ιωάννα Τούνη, έχει δηλώσει: «Δεν θέλω ο μικρός μου να περάσει πράγματα που έχω περάσει εγώ και η Ιωάννα».

Η Ιωάννα Τούνη από την πλευρά της έχει πει:«Θέλω να είμαι καλή μαμά για το μωρό μου, θα τα καταφέρουμε με τον Δημήτρη!».

Δημήτρης Παππάς

Συνεχίζουμε με τον Δημήτρη Παππά ο οποίος πλέει και αυτός σε πελάγη ευτυχίας από τότε που ήρθε στη ζωή του η κόρη του με την ηθοποιό Άννα Μπεζάν!

Οι δυο νέοι που έγιναν γονείς εδώ και λίγους μήνες, δεν μπορούν να πιστέψουν την ευτυχία που ζουν και δείχνουν να απολαμβάνουν όλες τους στιγμές παρέα με την κόρη τους!

anna-mpezan.JPG

Ο Δημήτρης Παππάς σαν νέος μπαμπάς που είναι λατρεύει να αγκαλιάζει και να φιλάει το μικρό του κοριτσάκι και να ποστάρει τις τρυφερές στιγμές μαζί της!

Ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν επίσης ποστάρουν συχνά φωτογραφιες στις οποίες ανταλάσουν τρυφερά φιλιά αγκαλιά με την μικρή τους.

Χρήστος Σαντικάι

Χαζομπαμπάς φαίνεται πως είναι και ο Χρήστος Σαντικάι ο οποιος μαζί με την Λάουρα Νάργες έχει αποκτήσει εδώ και 8 μήνες έναν πανέμορφο γιο.

Συχνά ποστάρει στα social media βίντεο και φωτογραφίες με το γιο του και απολαμβάνει τις ξεχωριστές του στιγμές ως νέος πατέρας.

Οι δυο τους ζουν εδώ και λίγο καιρό σε ένα όμορφο γαλάζιο σύννεφο, καθώς κοιμούνται και ξυπνούν στον ρυθμό που προστάζει ο οκτώ μηνών γιος τους.

Η Λάουρα Νάργες μοιράζεται την ευτυχία της με τον σύντροφό της Χρήστο Σαντικάι ο οποίος εκτός από το τραγούδι και την ερμηνεία, ασχολείται με την ενορχήστρωση και την ηχογράφηση, έχοντας στο ενεργητικό του πολλές συνεργασίες με δημοφιλή ονόματα της μουσικής.

Ο Σαντικάι τζούνιορ έχει φέρει στη Λάουρα και στον Χρήστο μια γλυκιά ισορροπία και όσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για δύο εξαιρετικά τρυφερούς γονείς. Αν και οι δυο τους είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γεννηθεί ο γιος τους τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχουν αποφασίσει αυτό το καλοκαίρι να κάνουν τον θρησκευτικό γάμο τους μαζί με τη βάφτιση του μικρού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved