Η Μαίρη Συνατσάκη μιλάει για τα «baby blues» που βίωσε μετά τη γέννηση της κόρης της
Showbiz

Η Μαίρη Συνατσάκη μιλάει για τα «baby blues» που βίωσε μετά τη γέννηση της κόρης της

«Δε σταμάτησα να κάνω ψυχοθεραπεία. Γέννησα Δευτέρα, Πέμπτη γύρισα σπίτι και την Παρασκευή έκανα την πρώτη online συνεδρία. Φυσικά επειδή εγώ το ήθελα... Ειδικά στην αρχή που είχα τα baby blues» είπε μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη στο νέο της βίντεο.

Tην καθημερινότητά της ως μαμά θέλησε να μας δείξει η Μαίρη Συνατσάκη και το έκανε αυτό μέσω ενός vlog που δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι της στο YouTube.

Στο εν λόγω βίντεο η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια μοιράστηκε πολλά πράγματα με τους subscribers της ενώ μίλησε ανοιχτά και για τα "baby blues" που βίωσε μετά τη γέννηση της κόρης της.

MAAIRI-SINATSAKI-(2).jpg

Η Mairiboo τόνισε πως όταν γύρισε σπίτι έχοντας στην αγκαλιά την κόρη της άρχισε να βιώνει μία αδικαιολόγητη στενοχώρια την ώρα που άλλαζε η ώρα από μέρα σε νύχτα. Η ίδια τόνισε πως η συνθήκη αυτή δεν είναι επιλόχειος κατάθλιψη ενώ παραδέχτηκε πως της κράτησε για λίγο μόνο καιρό.

Στη συνέχεια, η Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε πως αυτό που τη βοήθησε ήταν το να επικοινωνήσει το πρόβλημά της στους δικούς της ανθρώπους αλλά και η ψυχοθεραπεία που δε σταμάτησε να κάνει.

sinatsaki-(2).jpg

«Δε σταμάτησα να κάνω ψυχοθεραπεία. Γέννησα Δευτέρα, Πέμπτη γύρισα σπίτι και την Παρασκευή έκανα την πρώτη online συνεδρία. Φυσικά επειδή εγώ το ήθελα. Ο άνθρωπος που είχε πει να το πάμε όπως νιώθω και όπως αισθάνομαι. Εγώ ένιωθα και αισθανόμουν ότι θέλω να μιλήσω. Ειδικά στην αρχή που είχα τα baby blues. Σας έχω πει γι’ αυτά στο Instagram, όπου και με ρωτάγατε για την επιλόχειο κατάθλιψη».

3a5f896a-mairi-sinatsaki-thilasmos.jpg

«Η επιλόχειος κατάθλιψη είναι μία πολύ συγκεκριμένη κατάσταση που μπορεί εκτός από ψυχοθεραπεία, να χρειαστεί και αγωγή. Τα "baby blues" είναι μία συνθήκη που οφείλεται πάρα πολύ στην τεράστια ορμονική αλλαγή που συμβαίνει μετά τη γέννα μαζί με τη γενικότερη αλλαγή, αλλά είναι ορμονικό ζήτημα και αυτορυθμίζεται μετά από κάποιες μέρες.

Αυτή η συνθήκη μπορεί να κρατήσει από μία εβδομάδα μέχρι 15 μέρες. Αν κρατήσει περισσότερο, καλό είναι να το δει παραπάνω, είναι ένα αίσθημα θλίψης που έρχεται, ενώ όλα είναι καλά, κι εκεί σε μπερδεύει….

Είχα πει τότε στο Instagram ότι με βοηθούσε να κλαίω, το είχα πει και τότε στους δικούς μου ανθρώπους για να το ξέρουν γιατί με έπιανε όσο η μέρα άλλαζε κι ερχόταν η νύχτα και τότε έκανα πράγματα που μου άρεσαν», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved