Showbiz

Μποφίλιου: Κανονικά στη συναυλία της παρά το τριήμερο πένθος:«Ο δικός μας πόνος δεν κρατάει 3 μέρες»

Gossip-tv Team

Κανονικά στη σκηνή του θεάτρου Νέας Ιωνίας Βόλου εμφανίστηκε απόψε (16/6) το βράδυ η Νατάσσα Μποφίλιου για την προγραμματισμένη της συναυλία

Σε αντίθεση με αρκετούς άλλους καλλιτέχνες που λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους που κηρύχθηκε μετά την τραγωδία στην Πύλο, η ερμηνεύτρια αποφάσισε να εμφανιστεί κανονικά on stage και να κάνει το δικό της statement, παραθέτοντας τη δική της θέση σε όλο αυτό που έχει συμβεί.

«Δεν είναι η αποχή, για εμάς διαμαρτυρία είναι η θέση και η στάση ζωής», ανέφερε αρχικά η Νατάσσα Μπιοφίλιου από μικροφώνου, αναφερόμενη στο συγκεκριμένο θέμα. Η ερμηνεύτρια συνέχισε λέγοντας:

«Σκεφτόμαστε ότι δεν έχουμε σκοπό, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα, που τίποτα δεν έχουν σαν αποτέλεσμα, ότι δεν έχουμε σκοπό να πενθούμε τρεις ημέρες.

Ο δικός μας πόνος δεν κρατάει τρεις ημέρες. Κρατάει, μαζί με τη δέσμευσή μας, ότι θα παλεύουμε όλη μας τη ζωή δίκαιους αγώνες για έναν άλλο κόσμο, που μέσα στη θάλασσα, το μόνο που θα συμβαίνει, είναι να κολυμπάμε και να σκεφτόμαστε καλύτερα τον εαυτό μας και όχι να πνίγουμε ανθρώπους, με τις χυδαίες και ελεεινές πολιτικές που επιλέγουμε. Αυτή είναι η δική μας διαμαρτυρία».

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στη συναυλία και είπε η ίδια η καλλιτέχνις από μικροφώνου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved