Θεία έγινε η Έλενα Ασημακοπούλου! Η αδελφή της, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί!
Showbiz

Θεία έγινε η Έλενα Ασημακοπούλου! Η αδελφή της, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί!

Την ανιψιά της κρατάει στην αγκαλιά της η ευτυχισμένη θεία Έλενα Ασημακοπούλου καθώς η αδελφή της, Σμαράγδα, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

Η μελαχρινή Σμαράγδα Ασημακοπούλου η οποία μοιάζει πάρα πολύ με την αδελφή της, και ο σύζυγός της Κώστας Ιωακείμ σήμερα πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο και φυσικά ξεκινούν τη νέα τους ζωή με το μωρό τους, πάντα με την πολύτιμη βοήθεια της έμπειρης, πλέον, Έλενας Ασημακοπούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός, ευτυχισμένη γι' αυτή την εξέλιξη ανέβασε φωτογραφίες από τη στιγμή του εξιτηρίου της αδελφή της και έγραψε στη λεζάντα:

«Βγήκαμεεεεεεεε…. Πήραμε την μπεμπουλα μας και φεύγουμε!!! Μπράβο Αδερφουλα μου είσαι πολυ αξια και σε καμαρώνω….σας καμαρώνω και τους δυο γιατί θα είστε δυο καταπληκτικοί γονείς!!! Σας αγαπώ πολύ!!!».

Οι δύο αδελφές είναι πολύ δεμένες και στέκονται η μία στο πλευρό της άλλης σε κάθε ευχάριστη ή δύσκολη στιγμή. Έτσι, η Έλενα δεν θα μπορούσε να μην είναι κοντά της σε αυτές τις πρωτόγνωρες στιγμές που ζει ως νέα μανούλα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved