Συγκινεί η Μακέδου: «Το 2020 διαγνώστηκα με οξεία μυελογενή λευχαιμία... Χρωστάω τη ζωή μου...»
Showbiz

Συγκινεί η Μακέδου: «Το 2020 διαγνώστηκα με οξεία μυελογενή λευχαιμία... Χρωστάω τη ζωή μου...»

Η Ρεγγίνα Μακέδου που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο Dancing with the Stars στο Star, μίλησε για τον αγώνα που έδωσε -και συνεχίζει να δίνει- με τον καρκίνο αλλά και για το μήνυμα που θέλει να περάσει. 

Η όμορφη πρώην χορεύτρια του Dancing αναφέρθηκε στην μάχη που έδωσε, δήλωσε ευγνώμων σε όσους τη βοήθησαν και στέλνει το δικό της μήνυμα μετά την περιπέτειά της...

Πότε ήρθες αντιμέτωπη με τον καρκίνο;

Το 2020 διαγνώστηκα με οξεία μυελογενή λευχαιμία. Το 2022 υποτροπίασα και χρειάστηκε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Μετά από έναν πολύ δύσκολο χρόνο, με απόλυτη ειλικρίνεια θα σου πω ότι χρωστάω τη ζωή μου στον δότη μου και τους γιατρούς μου. Η κλινική που με περιέθαλψε είναι η αιματολογική κλινική «στοργή» στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης.

Ποιος είναι ο στόχος σου;

Θέλω να μάθει ο κόσμος για μένα ότι από την μέρα που νόσησα στόχος μου είναι να ενημερώνω τον κόσμο για το πώς να γίνουν δότες μυελού των οστών, να δίνουν αίμα και αιμοπετάλια. Να λέω επίσης στον κόσμο, γιατί δυστυχώς αυτό ξύπνησε εμένα, ότι δεν χρειάζεται να μας συμβεί κάτι κακό για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Ως καρκινοπαθής και ως άνθρωπος που έχω περάσει τρία χρόνια μέσα στα δημόσια νοσοκομεία, σέβομαι και αγαπώ υπερβολικά τους γιατρούς και τους νοσηλευτές μου. Μακάρι να ήταν όλοι σαν αυτούς και εύχομαι πάντα για το καλύτερο.

Πηγή: Secret

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved