Η Μαίρη Συνατσάκη βγήκε να ξεσκάσει για ψώνια με την μικρή Ολίβια
Showbiz

Η Μαίρη Συνατσάκη βγήκε να ξεσκάσει για ψώνια με την μικρή Ολίβια

Μαίρη Συνατσάκη πήρε τη μικρή της Ολίβια και το καροτσάκι της και είπε να αλλάξει λίγο παραστάσεις αλλά και να κάνει και τα ψώνια της σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Για ψώνια με την μικρή της Ολίβια πήγε η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας Μαίρη Συνατσάκη και όπως ήταν λογικό δεν πέρασε απαρατήρητη από τον φωτογραφικό φακό.

830500.jpg

Η ευτυχισμένη μητέρα δεν αποχωρίζεται ποτέ μέσα στην ημέρα της την κόρη που απέκτησε με τον Ίαν Στρατή πριν από έξι μήνες.

830502.jpg

Η ίδια η παρουσιάστρια αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες ότι έκανε τατουάζ το όνομα της μικρής της στο μπράτσο της.

830501.jpg

«6 μήνες Ολίβια και για πάντα…ναι, η γραμματοσειρά είναι γάτες. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι ….από ΟΛΕΣ τις γραμμές που έχεις τραβήξει πάνω μου, σε ευχαριστώ» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μαίρη Συνατσάκη και ξεχωρίζει το νέο τατουάζ της το οποίο γραφεί «Ολίβια» με γράμματα από πατούσες γάτας!

830511.jpg

Σε πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Υoutube η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για την επιλόχειο κατάθλιψη και αποκάλυψε πως δεν σταμάτησε να κάνει ψυχοθεραπεία και το τελευταίο διάστημα κάνει συνεδρίες με τον ψυχολόγο, αφού σταμάτησε να τις κάνει online.

830517.jpg

«Δεν σταμάτησα να κάνω ψυχοθεραπεία. Γέννησα Δευτέρα, Πέμπτη γύρισα σπίτι και την Παρασκευή έκανα την πρώτη online συνεδρία. Φυσικά επειδή εγώ το ήθελα. Ο άνθρωπος που είχε πει να το πάμε όπως νιώθω και όπως αισθάνομαι. Εγώ ένιωθα και αισθανόμουν ότι θέλω να μιλήσω. Ειδικά στην αρχή που είχα τα baby blues. Σας έχω πει γι’ αυτά στο instagram, όπου και με ρωτάγατε για την επιλόχειο κατάθλιψη».

830519.jpg

«Η επιλόχειος κατάθλιψη είναι μία πολύ συγκεκριμένη κατάσταση που μπορεί εκτός από ψυχοθεραπεία, να χρειαστεί και αγωγή. Τα baby blues είναι μία συνθήκη που οφείλεται πάρα πολύ στην τεράστια ορμονική αλλαγή που συμβαίνει μετά τη γέννα μαζί με τη γενικότερη αλλαγή, αλλά είναι ορμονικό ζήτημα και αυτορυθμίζεται μετά από κάποιες μέρες. Αυτή η συνθήκη μπορεί να κρατήσει από μία εβδομάδα μέχρι 15 μέρες. Αν κρατήσει περισσότερο, καλό είναι να το δει παραπάνω, είναι ένα αίσθημα θλίψης που έρχεται, ενώ όλα είναι καλά, κι εκεί σε μπερδεύει».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved