Kim Kardashian: Αποκάλυψε τι την «ανάβει» στους άνδρες και δεν το πιστεύαμε!
Showbiz

Kim Kardashian: Αποκάλυψε τι την «ανάβει» στους άνδρες και δεν το πιστεύαμε!

Το ακούσαμε κι αυτό από την Kim Kardashian.

Μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο των “The Kardashians” η τηλεπερσόνα αναφέρθηκε σε όλα εκείνα τα προσόντα που πρέπει να έχει ένας άνδρας για να την… «ανάψει».

kardashians-3.jpg

«Τα δόντια είναι αυτό που με ερεθίζουν περισσότερο. Όσο πιο ίσια τόσο πιο πολύ ανάβω» ομολόγησε η 42χρονη Kim και πρόσθεσε: «Αστειεύομαι αλλά δεν αστειεύομαι»
Όσο για τα υπόλοιπα επιθυμητά προσόντα στους άνδρες, η σταρ είπε στους φίλους της ότι θέλει έναν “ήρεμο” άντρα με “καλή υγιεινή” και “χωρίς προβλήματα με τη μαμά ή τον μπαμπά”, ο οποίος θα την “προστατεύει” και θα “παλεύει γι’ αυτήν.”

Ο άνδρας των ονείρων της θα πρέπει επίσης να είναι “υποστηρικτικός, ειλικρινά χαρούμενος για αυτήν και επιτυχημένος“, σημείωσε, καθώς και “αυθόρμητος, διασκεδαστικός” και “πρότυπο” για τα τέσσερα παιδιά της – North, 9 ετών, Saint, 7 ετών, Chicago, 5 ετών και Psalm, 4 ετών.

1675193822710-963851672-Kim-Kardashian.jpg

“Δεν θέλω βαριές αποσκευές, έχω αρκετές“, πρόσθεσε. “Ψηλότερος από μένα, κάποιος που αγαπάει να γυμνάζεται, ένα άτομο με κίνητρα, ένα ανεξάρτητο άτομο που δεν εξαρτάται και κάποιος με καλό γούστο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved