Gerard Piqué - Clara Chía: Επισημοποιούν τη σχέση τους; Το δαχτυλίδι και η ανακοίνωση
Showbiz

Gerard Piqué - Clara Chía: Επισημοποιούν τη σχέση τους; Το δαχτυλίδι και η ανακοίνωση

Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους φαίνεται πως είναι ο Gerard Piqué και η σύντροφός του, Clara Chía.

Σύμφωνα με τον στενό κύκλο της συντρόφου του Gerard Piqué, το ζευγάρι θέλει να προχωρήσει σε επισημοποίηση της σχέσης του και τις φήμες ενισχύει η πρόσφατη επίσκεψη τους σε κοσμηματοπωλείο, οπού οι δυο τους, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες παρήγγειλαν… δαχτυλίδι!

pique-chia.jpg

«Ο Gerard Piqué και η Clara Chía πρόκειται να παντρευτούν. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και η σύντροφός του έχουν λάβει αυτήν την πολύ σημαντική απόφαση. Έχουν επίσης σχεδιάσει την ιδανική στιγμή για να δημοσιοποιήσουν τα καλά νέα. Η ανακοίνωση θα γίνει σε μια άλλη σημαντική ημερομηνία για τον Piqué, τον γάμο του αδελφού του Marc, ο οποίος πρόκειται να παντρευτεί την αγαπημένη του, Maria, στις 24 Ιουνίου» ανέφεραν οι πηγές στα ισπανικά Μέσα.

Να σας θυμίσουμε ότι όπως έχει γραφτεί στα ξένα μέσα, η Σακίρα αντιλήφθηκε ότι ο Ζεράρ Πικέ την απατούσε όταν βρήκε τη μαρμελάδα της στο ψυγείο τους να έχει φαγωθεί, ενώ εκείνη έλειπε σε ταξίδι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ρήξη στη σχέση του ζευγαριού ήρθε όταν γνωστοποιήθηκε, ότι ο Πικέ είχε παράλληλη σχέση με την Κλάρα Κία, καθώς όπως φημολογείται ότι οι δυο τους ξεκίνησαν τη σχέση τους πριν έρθει η οριστική ρήξη με τη Σακίρα.

1675216564179-620132281-shakira-gerard.jpg

Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί στην απιστία του Πικέ στο βίντεο κλιπ της με τίτλο «Te Felicito». Στο βίντεο, άνοιγε ένα ψυγείο, μέσα στο οποίο έβρισκε το κεφάλι του Rauw Alejandro, με τους θαυμαστές να συμπεραίνουν ότι βρήκε την «αλήθεια στο ψυγείο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved