Βαρβάρα Κίρκη: Η πρώτη αντίδραση μετά τις φήμες χωρισμού από τον Θέμη Αδαμαντίδη
Showbiz

Βαρβάρα Κίρκη: Η πρώτη αντίδραση μετά τις φήμες χωρισμού από τον Θέμη Αδαμαντίδη

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” συνάντησε την Βαρβάρα Κίρκη, η οποία δεν θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου για τον χωρισμό της από τον Θέμη Αδαμαντίδη. Οι δηλώσεις της.

Πριν από μερικές ημέρες ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο “Πρωινό” αναφέρθηκε στον Θέμη Αδαμαντίδη και την Βαρβάρα Κίρκη και αποκάλυψε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη μετά την επανασύνδεσή τους, ξαναχώρισαν.

Μάλιστα ο γνωστός ποινικολόγος, που εκπροσωπεί τον Θέμη Αδαμαντίδη στην υπόθεση ξυλοδαρμού της Βαρβάρας Κίρκη, δήλωσε πως το δικαστήριο θα συνεχιστεί κανονικά.

adamantidis-kirki-2.jpg

«Αυτή η υπόθεση είναι πολύπαθη και έχει περάσει από σαράντα κύματα. Στην αρχή υπήρχε μια οξύτητα στις σχέσεις μεταξύ του κυρίου Αδαμαντίδη, τον οποίο εκπροσωπώ και της κυρίας Κίρκη. Μετά από λίγο τα βρήκαν μεταξύ τους, ήταν πάλι μαζί και είχαν δηλώσει ότι δεν θέλουν να συνεχιστεί αυτή η υπόθεση.

Αυτή τη στιγμή, ειλικρινά σας λέω, έχω χάσει και εγώ το μέτρημα, έχω χαθεί και εγώ στη μετάφραση. Από ότι γνωρίζω δεν είναι πλέον μαζί, όμως αύριο είναι αδύνατον για τον ίδιο λόγο που δε μπορώ να είμαι στην υπόθεση της κυρίας Πισπιρίγκου, να μπορέσω να εκπροσωπήσω και τον κύριο Αδαμαντίδη», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” συνάντησε την Βαρβάρα Κίρκη, η οποία δεν θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου για τον χωρισμό της από τον Θέμη Αδαμαντίδη.

image-(4).jpg

«Δεν θα σου πω αν έχουμε χωρίσει με τον Θέμη Αδαμαντίδη. Τον Θέμη γιατί δεν τον παίρνετε ένα τηλέφωνο; Δεν θα σου πω αν έχουμε χωρίσει. Όταν θελήσει κάποιος από τους δυο μας να μιλήσει, θα μιλήσει. Δεν θα πω κάτι. Δεν μίλησα με τον κύριου Κούγια μετά τη δήλωσή του. Θα τον πάρω τηλέφωνο, θα τον πάρει ο δικηγόρος μου», είπε η Βαρβάρα Κίρκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved