Αναστάσης Κολοβός: «Όταν κάναμε την ταινία Τσίου, σχεδόν δεν πληρωθήκαμε»
Showbiz

Αναστάσης Κολοβός: «Όταν κάναμε την ταινία Τσίου, σχεδόν δεν πληρωθήκαμε»

Ο Αναστάσης Κολοβός παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για την ταινία Τσίου.

Η ταινία θα μεταφερθεί φέτος στο θεατρικό σανίδι και είναι πολύ χαρούμενος γι΄αυτό.

  • Πώς προέκυψε η ταινία «Τσίου» του 2005 να μεταφερθεί φέτος στο θεατρικό σανίδι;

Είχαμε ως σκέψη όλα αυτά τα χρόνια να υπάρξει μία συνέχεια στην ταινία. Εγώ ήμουν και είμαι ακόμα της άποψης ότι πρέπει να γίνει το κινηματογραφικό σίκουελ, που θα εξιστορούσε ποιος είναι ο Τσίου ύστερα από 20 χρόνια. Ο Μάκης Παπαδημητράτος, όμως, δεν συμφωνούσε και οι δύο παραγωγοί μάς πρότειναν να γίνει θεατρική παράσταση. Μάλιστα, από πέρυσι υπήρχε αυτή η πρόθεση. Παράλληλα, θα γίνει και ένα ντοκιμαντέρ για την ταινία.

  • Όταν σου έγινε η πρόταση, ήσουν αμέσως θετικός στο να πάρεις μέρος;

Εννοείται, ήμουν σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα υπήρχε συνέχεια στο παρεάκι του «Τσίου». Οι παραγωγοί έπεισαν αρχικά την τριάδα, τον Μάκη, τον Τσίου (σ.σ.: Αλέξανδρος Παρίσης) και εμένα, να ανεβάσουμε την παράσταση. Είναι πολύ συγκινητικό που βρεθήκαμε ύστερα από 20 χρόνια με το αρχικό καστ.

  • Άρα είπες αμέσως το «ναι»;

Φυσικά! Σκέψου ότι είπα τότε αμέσως το «ναι», όταν κάναμε την ταινία και σχεδόν δεν πληρωθήκαμε. Μη σου πω ότι βάζαμε και λεφτά από την τσέπη μας. (Γελάει.) Η ταινία ήταν χωρίς χρηματοδότηση και το κάναμε με την αγάπη και την άγνοια που είχαμε. Η αμοιβή των ηθοποιών ήταν μηδαμινή. Εγώ έχω πάρει 50 ευρώ, επειδή παίχτηκε στην ΕΡΤ και τα έλαβα από τα δικαιώματα της προβολής. Αν δεν παιζόταν στην τηλεόραση, δεν θα είχα πάρει ούτε αυτά. Στη συνέχεια η ταινία πήγε σε φεστιβάλ και βραβεύτηκε με τρία πολύ σοβαρά και μεγάλα βραβεία.

  • Πόσο έχει αλλάξει η ελληνική κοινωνία από την εποχή του 2005 μέχρι σήμερα;

Η μόνη τρομακτική αλλαγή είναι το Ίντερνετ. Τότε δεν υπήρχε ακόμα σε αυτόν τον βαθμό. Οι ήρωες της ταινίας μιλάνε με το κινητό, δεν μπαίνουν στο Ίντερνετ. Ψάχνει ο ένας τον άλλον χωρίς να υπάρχει το Messenger ή το Instagram. Αυτή είναι η αλλαγή, καμία άλλη ουσιαστική διαφορά δεν βρίσκω, είπε ο Αναστάσης Κολοβός στο my tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved