Δέσποινα Βανδή: Αποθέωσε ταινία με πρωταγωνιστή τον Μπισμπίκη και με αφορμή το ναυάγιο της Πύλου
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Αποθέωσε ταινία με πρωταγωνιστή τον Μπισμπίκη και με αφορμή το ναυάγιο της Πύλου

Δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την ταινία που είδε με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη, η Δέσποινα Βανδή. Μετά το ναυάγιο της Πύλου και τους πρόσφυγες που πνίγηκαν η τραγουδίστρια επέλεξε να δει το «Mediteraneo: Ο νόμος της θάλασσας» και δείτε τι έγραψε.

Το 2021 ο Βασίλης Μπισμπίκης πρωταγωνίστησε στην ταινία του Μαρσέλ Μπαρένα, «Mediterraneo: Ο νόμος της θάλασσας».

Πρόκειται για μια ελληνική συμπαραγωγή επίκαιρη και βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Οσκαρ Καμπς, ιδρυτή της ΜΚΟ Open Arms, η οποία ασχολείται με τη διάσωση προσφύγων στη Μεσόγειο. Η ταινία απέσπασε 3 βραβεία Γκόγια.

vandi-(2).jpg

Η υπόθεση της ταινίας «Mediteraneo: Ο νόμος της θάλασσας»

Φθινόπωρο του 2015. Δύο Ισπανοί ναυαγοσώστες ταξιδεύουν στη Λέσβο λίγο αφού είδαν τη συγκλονιστική φωτογραφία ενός μικρού αγοριού που πνίγηκε στη Μεσόγειο. Καταφθάνουν εκεί για να ανακαλύψουν μια αδιανόητη πραγματικότητα: χιλιάδες άνθρωποι διακινδυνεύουν τη ζωή τους καθημερινά προσπαθώντας να διασχίσουν τη θάλασσα με επισφαλείς βάρκες, ώστε να αποδράσουν από τις ένοπλες συγκρούσεις και άλλες δυστυχίες στις χώρες τους.

Στην ταινία παίζουν ακόμη οι: Στάθης Σταμουλακάτος, Σέρτζι Λόπεζ, Έντουαρντ Φερνάντεζ, Ντάνι Ροβίρα, Άννα Καστίλο, Γιάννης Νιάρος, Μελίκα Φορουτάν, Πίτερ Ράντλ, Κωνσταντίν Συμσίρης.

prosf.jpg

Την εν λόγω ταινία παρακολούθησε η Δέσποινα Βανδή, η οποία και δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την αποθέωσε.

«Ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Συγκίνηση, προβληματισμός, αφύπνιση. Υπόκλιση στην ανθρωπιά του ανθρώπου», έγραψε η Δέσποινα Βανδή που επέλεξε να δει την ταινία μετά το ναυάγιο της Πύλου.

Δείτε στο άλμπουμ που ακολουθεί την φωτό που ανέβασε στο Instagram

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved