Θοδωρής Ρωμανίδης: «Πριν από έξι χρόνια διαγνώστηκα με Πάρκινσον» - Πώς αντέδρασε όταν το έμαθε;
Showbiz

Θοδωρής Ρωμανίδης: «Πριν από έξι χρόνια διαγνώστηκα με Πάρκινσον» - Πώς αντέδρασε όταν το έμαθε;

Στην εκπομπή Ζήσε αλλιώς φιλοξενήθηκε ο Θοδωρής Ρωμανίδης το απόγευμα της Τετάρτης (28-06).

Ο ηθοποιός μίλησε για τη νόσο Πάρκινσον από την οποία πάσχει και πόσο έχει επηρεάσει την καθημερινότητά του.

1687975084461-299379884-eomanidis-(1).png

«Πριν από έξι, επτά χρόνια διαγνώστηκα με Πάρκινσον. Ήμουν σχεδόν προετοιμασμένος ότι θα το ακούσω γιατί είχα ένα τρεμουλάκι στα χέρια μου και, όταν νευρίαζα, αυτό ήταν χειρότερο. Όταν πήγα στον νευρολόγο, το άκουσα σαν να μου έλεγε ότι είμαι υπερτασικός. Το πέρασα πάρα πολύ ήρεμα, βέβαια έχω έναν γιατρό ο οποίος μου εμπνέει τρομερή εμπιστοσύνη και μου έχει πει πως θα έχουμε για αρκετά χρόνια μια καλή ποιότητα ζωής. Το τρέμουλο ήταν μόνο στα χέρια, έχει παραμείνει εκεί και λίγο στα χείλη όταν πάω να πιώ νερό», ανέφερε αρχικά

«Ο γιατρός μου έδωσε ντοπαμίνη, και φοράω ένα αυτοκόλλητο, αυτά είναι για τώρα. Μου λέει πως “βλέπουμε” και το πάμε σταδιακά. Δεν θέλω ούτε να ξέρω ούτε τίποτα. Θέλω να είμαι τώρα, να χαίρομαι το τώρα και βλέπουμε τι γίνεται. Θέλω να πω σε όλους τους ανθρώπους που πάσχουν από αυτό ότι η ψυχολογία είναι το Α και το Ω. Τουλάχιστον εγώ από ψυχολογία είμαι καλά, δεν το σκέφτομαι», είπε για να καταλήξει:

eomanidis-(2).jpg

«Η δουλειά μου δεν επηρεάστηκε καθόλου από αυτό, δεν υπάρχει κάτι μέχρι στιγμής. Γιατί να το κρύψω; Και αυτό θέλω να το επικοινωνήσω, γιατί δηλαδή να είναι ταμπού; Εγώ εκτός από το Πάρκινσον έχω και λεύκη. Βλέπω ότι δεν υπάρχει πια τίποτα που να είναι ταμπού. Αυτό που θέλω να πω σε όλο τον κόσμο… χαρείτε το τώρα! Είμαστε καλα; Έχω ανθρώπους που επικοινωνούν μαζί μου και τους βλέπω με κακή ψυχολογία. Αυτό είναι ακόμα χειρότερο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved