Τιτίκα Στασινοπούλου: «Βάλτε μια φωτογραφία τον Γεωργούλη και αυτή που παρενοχλήθηκε και θα δείτε»
Showbiz

Τιτίκα Στασινοπούλου: «Βάλτε μια φωτογραφία τον Γεωργούλη και αυτή που παρενοχλήθηκε και θα δείτε»

Η Τιτίκα Στασινοπούλου μίλησε για όλους και για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ δεν δίστασε για άλλη μια φορά να πει την άποψή της για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

  • Για τον Πέτρο Φιλιππίδη ποια είναι η γνώμη σας;

Ο Πέτρος ήταν ανέκαθεν ένα ταλαντούχο πλάσμα. Εμένα δεν με ενοχλεί ποιος παίζει ή όχι. Μακάρι ο άνθρωπος να παίξει. Εγώ δεν είμαι του δόγματος... αποκεφαλίστε τον.

  • Θα μπορούσατε να συνεργαστείτε μαζί του, αν σας άρεσε ο ρόλος που σας πρότεινε;

Βεβαίως γιατί όχι; Θα ήταν ρατσιστικό και πολύ άσχημο διαφορετικά. Δεν θα κάνω κουμάντο στη ζωή του άλλου. Θεωρώ πως ό,τι είχε να τον τιμωρήσει η ζωή τον τιμώρησε. Τιμώρησε τη γυναίκα, το παιδί του, ακολούθησαν σκληρά πράγματα. Αυτοί τα πληρώνουν όλα. Ένα παιδί τι να φταίει όμως για τα κρίματα του πατέρα τους;

titikaa.webp
  • Στην καριέρα σας βιώσατε κακοποιητικές συμπεριφορές;

Όχι. Ήμουν καπαρωμένη (γέλια). Είχα διάφορες προσεγγίσεις, αλλά δεν ενέδωσα. Είχα καλές σχέσεις με τους σκηνοθέτες που συνεργάστηκα, με σεβάστηκαν όλοι.

  • Πρόσφατα ακούσατε διάφορα σχόλια λόγω του ότι στην υπόθεση παρενόχλησης με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Γεωργούλη πήρατε το μέρος του.

Δεν υπάρχει το μέρος ή όχι. Δεν λέω αποκεφαλίστε τον επειδή βγήκε μια και είπε κάτι. Δεν είναι αρκετό. Η πορεία ενός ανθρώπου δείχνει και η πορεία του Γεωργούλη δεν έδειχνε να δένει το αποκεφαλίστε τον. Βάλτε μια φωτογραφία τον Γεωργούλη και αυτή που παρενοχλήθηκε και θα δείτε.

  • Δεν έχει όμως σημασία το πόσο όμορφος είναι κανείς για να φερθεί κακοποιητικά...

Ναι ε; Αυτό είναι καινούργιο. Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα. Δεν το δέχομαι αυτό. Αυτή είναι η άποψη μου και δεν με ενδιαφέρει τι θα σκεφτεί ο άλλος. Δεν με αφορά η λογοκρισία, είπε η Τιτίκα Στασινοπούλου στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved