To σπαρακτικό τηλεφώνημα της Καραβάτου στο Φώτη Σεργουλόπουλο που τη συγκίνησε
Showbiz

To σπαρακτικό τηλεφώνημα της Καραβάτου στο Φώτη Σεργουλόπουλο που τη συγκίνησε

Η παρουσιάστρια του My Style Rocks Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που πέρασε πρόσφατα στη ζωή της, με αφορμή ένα τηλεφώνημα που είχε κάνει στον παρουσιαστή.

«Ήταν πολύ άσχημη περίοδος η περσινή. Αυτό ήταν ένα σπαρακτικό τηλεφώνημα, το θυμάμαι. Ήταν να έρθω το καλοκαίρι, να είμαστε μαζί και λόγω όλων αυτών δεν μπόρεσα τελικά», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή του «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

«Στη δική μου περίπτωση είχα φτάσει τόσο πάτο, που μετά είχε μόνο επάνω να πάει. Άλλοι άνθρωποι με αντίστοιχες δυσκολίες να μην αισθανθούν το ίδιο. Μου είχαν πέσει πολλά μαζεμένα και αποφάσισα ότι πρέπει να με φροντίσω. Εννοείται ότι πήγα σε ειδικό», ανέφερε στη συνέχεια.

cdf7c1bc-katerina-karavatou-krouaziera.jpg

«Θέλω να τα βλέπω αισιόδοξα και χαρούμενα τα πράγματα στο μέλλον», σημείωσε η αγαπημένη παρουσιάστρια.

«Θέλω να βρω το κουράγιο να τα αφήσω ελεύθερα, να βρω τη δύναμη να το αντέξω. Εμένα μου βγήκαν πολλά πράγματα στη συνέχεια, που θα έπρεπε να τα είχα αντιμετωπίσει η ίδια πολύ νωρίτερα.

karavatou-(1).jpg

Θα ήταν καλύτερο τα πράγματα να γίνονται στην ώρα τους. Όταν κρατάς πράγματα μέσα σου και τα λες πολύ αργότερα, μπορεί να γίνει μία μεγάλη έκρηξη. Εγώ μίλησα με τη μητέρα μου για κάποια πράγματα, όταν πια ήμουν 40 κάτι»,είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κατερίνα Καραβάτου αναφερόμενη στη σχέση με τα παιδιά της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved