Άκης Πετρετζίκης: H οικογενειακή φωτογραφία και η υπέροχη τούρτα για τα γενέθλια του γιου του!
Showbiz

Άκης Πετρετζίκης: H οικογενειακή φωτογραφία και η υπέροχη τούρτα για τα γενέθλια του γιου του!

Μία ιδιαίτερα σημαντική ημέρα είναι σήμερα για τον Άκη Πετρετζίκη και την οικογένεια του.

Ο κορυφαίος σεφ και η σύζυγός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου τους.

Ο λόγος για τον μικρό Αχιλλέα που ήρθε στον κόσμο πριν από 2 χρόνια.

Το διάσημο ζευγάρι διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι για τα γενέθλια του Αχιλλέα και ο Άκης Πετρετζίκης έσπευσε να μοιραστεί τη χαρά του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία από το πάρτι.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, ο Άκης Πετρετζίκης ποζάρει έχοντας αγκαλιά τον γιο του και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ την κόρη τους.

Ξεχωριστή θέση στη φωτογραφία έχει και η τούρτα - υπερπαραγωγή που ετοίμασαν και έσβησε ο εορτάζων, την οποία έφτιαξε… η σύζυγος του σεφ.

«Το αγόρι μας έγινε 2... Να το χαιρόμαστε! (Την τούρτα την έφτιαξε η μαμά)», έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης στη λεζάντα της φωτογραφίας που κοινοποίησε.

Δείτε την ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη για τα γενέθλια του γιου του:

https://www.instagram.com/p/CuMvQVYM2_H/

Η κόρη τους με το σπάνιο όνομα

Το ζευγάρι βάφτισε τον περασμένο Μάιο την μονάκριβη κόρη του με φίλους και συγγενείς να δίνουν τις πιο θερμές ευχές και να απολαμβάνουν υπέροχες στιγμές με την οικογένεια.

«7 Σεπτεμβρίου είναι η γιορτή της Αγίας Ακυλίνας... Εκείνη την ημέρα βαφτίσαμε τον γιόκα μας και παντρευτήκαμε! Ευχόμαστε η πριγκιπισσούλα μας να είναι υγιής και καλότυχη! Για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσουν ο μπαμπάς και ο νονός», έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης στις πρώτες φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους followers του. Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Ακυλίνα και την αποκάλυψη έκανε ο διάσημος σεφ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved