Λευτέρης Πανταζής: Η σπάνια φωτογραφία με την αδελφή του, Ισαβέλλα και η τυχαία συνάντηση-έκπληξη!
Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: Η σπάνια φωτογραφία με την αδελφή του, Ισαβέλλα και η τυχαία συνάντηση-έκπληξη!

Είναι γνωστό ότι ο Λευτέρης Πανταζής έχει μεγάλη αγάπη για την οικογένειά του. Και φυσικά, από τις μεγάλες αδυναμίες του είναι και η αδελφή του Ισαβέλλα

H Ισαβέλλα Πανταζή δραστηριοποιείται στην Πάρο επιχειρηματικά καθώς διαθέτει μία μικρή αλλά με όλα τα κομφόρ ξενοδοχειακή μονάδα στη Νάουσα, σε μία υπέροχη τοποθεσία. Έτσι, ήταν αδύνατον ο Λευτέρης Πανταζής να μη βρεθεί εκεί συνδυάζοντας και μίνι διακοπές, παρ' όλο που είναι από τους ανθρώπους που δεν του αρέσει να επαναπαύεται ποτέ.

Τα δύο αδέλφια εθεάθησαν σε κεντρικό στέκι της Νάουσας να απολαμβάνουν τον καφέ τους και μάλιστα είχαν και μία πολύ όμορφη τυχαία συνάντηση που χαροποίησε και τους δύο. Ο λόγος για την Νατάσα Θεοδωρίδου με την οποια ο Λευτέρης Πανταζής διατηρεί άψογες σχέσεις.

Η συνάντησή τους δεν θα μπορούσε να μην απαθανατιστεί με ένα αναμνηστικό κλικ που ανέβασε ο Λευτέρης Πανταζής στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.

Ο Λευτέρης και η Ισαβέλλα Πανταζή είναι πολύ αγαπημένα αδέλφια και με την πρώτη ευκαιρία συναντιούνται. Επειδή όμως η σεζόν για τα τουριστικά επαγγέλματα έχει ανοίξει, αυτή τη φορά η συνάντησή τους έγινε στην Πάρο, ένα νησία που κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του τραγουδιστή. Την επισκέπτεται με την πρώτη ευκαιρία και του αρέσει να περνάει εκεί χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Δείτε παρακάτω φωτό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved