Σάλος με την Ιωάννα Τούνη: Στα δύο το Twitter για τον δημόσιο θηλασμό της influencer
Showbiz

Σάλος με την Ιωάννα Τούνη: Στα δύο το Twitter για τον δημόσιο θηλασμό της influencer

Αυτό το κορίτσι έχει το ταλέντο να κάνει κάποιους έξαλλους! Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη, καθώς το ταξίδι της στη Γαλλία μαζί με τον έξι μηνών γιο της και την κολλητή της Στέλλα Πάσσαρη (στην παρέα τους δεν ήταν ο μπαμπάς Δημήτρης Αλεξάνδρου, λόγω των τηλεοπτικών του υποχρεώσεων στο «Χαμογέλα και πάλι!») στάθηκε η αιτία να... ανάψει και πάλι για την πάρτη της το twitter!

Αφού λοιπόν οι δυο φίλες εξερεύνησαν το Μόντε Κάρλο, ψώνισαν από διεθνείς οίκους μόδας και αφού η Τούνη σε βίντεο και αναρτήσεις στο Instagram περιέγραψε τις εντυπώσεις της, αποφάσισε να σταθεί και να θηλάσει το παιδί της! Μόνο που ο δημόσιος θηλασμός της αποτυπώθηκε σε βίντεο και ανέβηκε στον λογαριασμό της, με αποτέλεσμα οι χρήστες του twitter να χωριστούν στα δύο και να γίνει το... σώσε!

«Σας πείραξε που η #Τούνη ταΐζει το παιδί της δημόσια; Δεν ήξερε να πάει να κρυφτεί, μη σοκαριστείτε που θηλάζει τον γιο της! Στις παραλίες μια χαρά σάς πετάγονται τα μάτια έξω με όσα βλέπετε», έγραψε μια χρήστρια ύστερα από δηλητηριώδη σχόλια κάποιου άλλου που ανέφερε πως αφορμή βρήκε η influencer να τους δείξει το στήθος της!

1688394915035-751774683-touni.jpg

Σχόλιο στο Twitter.

Twitter

«Είναι δικαίωμά της. Σα δεν ντρέπεστε, μωρέ! Σας ενόχλησε η Τούνη τώρα, επειδή έχει το μωράκι της συνέχεια μαζί της, και πολύ καλά κάνει και μπράβο της δηλαδή! Όταν πετάει η καθεμιά το βυζί έξω είναι δικαίωμά της, όταν η μάνα θηλάζει το μωρό της είναι ντροπή; Μωρέ, τι μας λέτε!», τόνισε ένας υπέρμαχος της κίνησής της.

touni2.jpg

Σχόλιο στο Twitter.

Twitter

Ένας άλλος πάλι, με σκωπτικό ύφος, έγραψε:

«Το μωρό είναι 6 μηνών. Σε αυτή την ηλικία το μωρό τρώει (θηλασμός) πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Έχουν μάθει τη διαδικασία και σε δέκα λεπτά χορταίνουν. Η Τούνη, φυσικά, εκείνα τα δέκα λεπτά επιλέγει να ανοίξει την κάμερα επίτηδες, για να κάνει ντόρο! Ας το θήλαζε και ας μην έβαζε τη φιλενάδα της να την τραβάει βίντεο!».

Το επίχαμο στιγμιότυπο που έφερε αντιδράσεις:

ioannatoyni.jpg

Η Ιωάννα Τούνη την ώρα που θήλασε δημόσια το νουνίτο της.

Instagram

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved