Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Θα ήταν ανόητο να καβαλήσω το καλάμι. Μόνο απομόνωση και δυστυχία θα έφερνε»
Showbiz

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Θα ήταν ανόητο να καβαλήσω το καλάμι. Μόνο απομόνωση και δυστυχία θα έφερνε»

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μίλησε για τον Σασμό όπου υποδύεται την Βασιλική και όχι μόνο σε πρόσφατη συνέντευξή της σε γνωστή εφημερίδα.

Η αγαπημένη ηθοποιός ρωτήθηκε εάν έχει ποτέ καβαλήσει το καλάμι και απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

  • Πες μου για τον «Σασμό» και όλη αυτή την επιτυχία.

Έχω εντυπωσιαστεί κι εγώ. Δεν περίμενε κανείς μας τέτοια ένταση επιτυχίας. Είναι ευχάριστο. Δεν θέλω να κρυφτώ. Είναι ωραίο, και ακόμα πιο ωραίο επειδή νιώθω ότι αγαπούν και τον ρόλο μου, τη Βασιλική. Αν και υπάρχουν, φυσικά, και αυτοί που δεν τον αγαπούν. Και καλώς. Ξεσηκώνει πάθη και αντιδικίες στη συζήτηση. Έτσι ανάβουν οι συζητήσεις.

Είναι μια δουλειά που τη νιώθουμε ομαδική. Είναι μεν μια τηλεοπτική δουλειά, υπάρχει παραγωγός και κανάλι, όλα αυτά που δεν ακούγονται και τόσο ομαδικά, όμως πραγματικά, επειδή όλοι έχουμε συνδεθεί συναισθηματικά, ακόμα και οι άνθρωποι που ασχολούνται περισσότερο τεχνοκρατικά, μέσα στο συνεργείο μεταξύ των ηθοποιών με το σκηνοθετικό, με τους τεχνικούς υπάρχει ένα κλίμα ηρεμίας, δημιουργικότητας και αλληλοφροντίδας, το οποίο είναι πολύ σημαντικό και όχι πάντα αυτονόητο.

marilita4.webp
  • Μαριλίτα, ένιωσες ποτέ να καβαλάς το καλάμι;

Καλάμι γιατί; Θα ήταν ανόητο. Για οποιονδήποτε άνθρωπο. Μόνο απομόνωση και δυστυχία θα έφερνε. Και επίσης για ποιο λόγο; Είναι πολλές οι αδυναμίες μου και δεν νιώθω παρά μια ψηφίδα στο μωσαϊκό της διαφορετικότητας των ανθρώπων. Και χαίρομαι γι’ αυτό. Ό,τι καλό έχω πετύχει είναι ωραίο, αλλά ελάχιστο. Είναι απέραντη η θάλασσα των πραγμάτων που δεν έχω μπορέσει ακόμα να κάνω και με περιμένουν να τα προσπαθήσω.

Αλλά και όλα να τα κατάφερνα, πάλι αυτό που μένει και αξίζει είναι η απλή συναναστροφή, η παρέα, η συντροφικότητα. Εκεί που όλοι αγαπιόμαστε με τα ελαττώματά μας και αλληλοθαυμαζόμαστε και αλληλοπειραζόμαστε και θολώνουν τα όρια του εαυτού και του άλλου. Ίσως είχα την ψευδαίσθηση ότι οι επιτυχίες είναι εύκολες. Έως εκεί μπορώ να πω ότι μπορεί να με επηρέασε. Νόμιζα ότι όλα θα είναι επιτυχία, αλλά δεν είναι έτσι, είπε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου στην Αυγή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved