Ελένη Ράντου – Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η κόρη τους ανοίγει τα φτερά της και φεύγει για Ολλανδία
Showbiz

Ελένη Ράντου – Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η κόρη τους ανοίγει τα φτερά της και φεύγει για Ολλανδία

Η 27χρονη κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νικολέττα, ετοιμάζει βαλίτσες για την Ολλανδία, χαράσσοντας τον δικό της δρόμο στις τέχνες.

Στη Θεσσαλονίκη σε μια μεγαλειώδη συναυλία γιόρτασε τα 73α γενέθλιά του ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μαζί με τη σύζυγό του Ελένη Ράντου και την κόρη τους. Ο αειθαλής τραγουδιστής που φέτος συμπλήρωσε 50 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας έχει ξεκινήσει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Στις 21 Ιουνίου, στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, η Ελένη Ράντου, με αφορμή την ξεχωριστή ημέρα των γενεθλίων του, ανέβηκε στη σκηνή κρατώντας μια τούρτα. Στη συνέχεια δημοσίευσε μια σπάνια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία από τα παρασκήνια της συναυλίας μαζί με την κόρη τους Νικολέπα, σχολιάζοντας:

«Happy family birthday! Οικογενειακά-συναυλιακά γενέθλια στη Θεσσαλονίκη!».

202205160850390.5416_NIKOLETA_PAPAKONSTANTINOY_1452022.jpg

Αυτή ήταν μια από τις ελάχιστες φορές που η οικογένεια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, αφού τόσο η Ελένη όσο και ο Βασίλης προτιμούν να βρίσκονται στους προβολείς μόνο για τη δουλειά τους. Ανάλογη είναι και η στάση της κόρης τους. Η 27χρονη Νικολέττα έχει επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ χαράσσει τον δικό της δρόμο στις τέχνες.

Η νεαρή εικαστικός μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει βαλίτσες για το εξωτερικό. Τελειόφοιτη της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, στόχος της είναι να συνεχίσει τις σπουδές της με ένα μεταπτυχιακό στα εικαστικά στην Ολλανδία. Και μπορεί η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου να έχουν μεγάλη αδυναμία στη μοναχοκόρη τους και να δυσκολεύονται να την αποχωριστούν, γνωρίζουν όμως ότι πρέπει να ανοίξει τα φτερά της και να δημιουργήσει το δικό της μονοπάτι. Και αυτό τους δίνει μόνο χαρά.

202205160910080.5568_NIKOLETA_PAPAKONSTANTINOY_1452022.jpg

Πριν από έναν χρόνο, όταν η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου παρουσίασε την πρώτη της ατομική έκθεση ζωγραφικής και εικαστικών με τίτλο «Περί οικειότητας» στην γκαλερί «Αγκάθι», ο πατέρας της είχε δηλώσει: «Είμαι βαθιά συγκινημένος, δεν μπορώ καν να μιλήσω... Είναι φοβερό... το πουλάκι μας. Μεγάλωσε μαζί μας και αυτονομήθηκε. Μεγάλωσε σε ένα ήρεμο περιβάλλον, χωρίς τσακωμούς. Με την Ελένη έχουμε μια αρμονική ζωή και αγαπιόμαστε».

Πηγή: Real Life

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved