Showbiz

Ξεσάλωσε η Βίκυ Καγιά: Ο τρελός χορός και η σούπερ τούρτα για τα 45α γενέθλιά της στη Μύκονο!

Gossip-tv Team

Όπως ακριβώς είχε ονειρευτεί, γιόρτασε τα 45α γενέθλιά της η Βίκυ Καγιά χθες το βράδυ. 

Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο, απαλλαγμένη πλέον από επαγγελματικές υποχρεώσεις και ήρεμη αλλά και χαρούμενη γι' αυτό, χθες το βράδυ γιόρτασε τα γενέθλιά της έχοντας κοντά της μόνο τα πολύ αγαπημένα της πρόσωπα.

Φορώντας ένα μαύρο πολύ στενό see through φόρεμα, η Βίκυ Καγιά έδειξε να εκπλήσσεται πολύ ευχάριστα όταν σε μαγαζί όπου βρισκόταν και διασκέδαζε με την παρέα της εμφανίστηκε μπροστά της μία υπέροχη τούρτα με ένα κεράκι και μικρά πυροτεχνήματα που έδωσαν άλλον αέρα στην ατμόσφαιρα, με την ίδια να δείχνει πραγματικά ευτυχισμένη.

Η Βίκυ Καγιά έσβησε το κεράκι της τούρτας της και δέχτηκε με χαρά τις πιο θερμές ευχές για τα γενέθλιά της. Φυσικά, η προσωπική της σελίδα γέμισε από ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους με τους περισσότερους να την αποκαλούν βασίλισσα.

Η όμορφη παρουσιάστρια, να θυμίσουμε, έχει αποφασίσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να παραμείνει εκτός για να ξεκουραστεί, εκτός βέβαια, αν μεσολαβήσει κάτι που θα της κινήσει το ενδιαφέρον και θα την κάνει να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Εκείνο που έχει προτεραιότητα για την ίδια τώρα είναι η προσωπική της ξεκούραση και φυσικά η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με τη στιγμή που σβήνει την τούρτα των γενεθλίων της αλλά και εκείνη που χορεύει στους ρυθμούς ενός πολύ ρυθμικού τραγουδιού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved