Αμαρυλλίς: Βάφτισε τον γιο της - Και το όνομα αυτού Ευάγγελος (photos & video)
Showbiz

Αμαρυλλίς: Βάφτισε τον γιο της - Και το όνομα αυτού Ευάγγελος (photos & video)

Τον μονάκριβο γιο της βάφτισε η Αμαρυλλίς παρουσία στενών συγγενών και καλών φίλων. 

H βάφτιση του μικρού έγινε στο ξωκλήσι του Αγίου Διονυσίου που βρίσκεται μέσα στο Island στη Βάρκιζα και φυσικά η ευτυχισμένη μαμά όπως βέβαια κι ο σύντροφός της Κώστας Ματσίκας έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε επιλέξει μία υπέροχη σατέν τουαλέτα σε πολύ έντονο φούξια χρώμα και έλαμπε από ευτυχία καθώς ζούσε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

Ο μικρός πήρε το όνομα Ευάγγελος ενώ ο στολισμός στον χώρο ήταν πραγματικά ξεχωριστός, με το μπλε χρώμα να κυριαρχεί παντού.

Η μπομπονιέρα ήταν ένα λευκό πουγκί, που πάνω του είχε μια κάρτα με το εξής μήνυμα: «Όταν ο Θεός επιτρέπει τα θαύματα, έρχονται οι άγγελοι στη γη!» ενώ το μονόγραμμα Ε από το Ευάγγελος κυριαρχούσε στο πουγκί.

Το welcome drink ήταν επίσης εντυπωσιακό καθώς ήταν κοκτέιλ, στον αφρό του οποίου ήταν γραμμένο το όνομα του Ευάγγελου. Όσο για το μενού της δεξίωσης ήταν εμπνευσμένο κατά κύριο λόγο από την Ιταλική κουζίνα και ήταν τόσο νόστιμο που μπορούσε να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από την όμορφη αυτή οικογενειακή στιγμή της τραγουδίστριας και της οικογένειάς της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved