Μαριλένα Γεραντώνη: Η Χάιντυ με το viral σημείωμα είναι κόρη της και «έσκισε» στις Πανελλαδικές
Showbiz

Μαριλένα Γεραντώνη: Η Χάιντυ με το viral σημείωμα είναι κόρη της και «έσκισε» στις Πανελλαδικές

Στη Νομική Αθηνών πέρασε η Χάιντυ και είναι κόρη της Μαριλένας Γεραντώνη

Η νεαρή υποψήφια των Πανελλαδικών εξετάσεων ήταν εκείνη που με ένα σημείωμά της στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της είχε ζητήσει από τους ενοίκους να μην κάνουν πάρτι στην ταράτσα προκειμένου να μπορεί να μελετά με ησυχία.

Το σημείωμα και όχι αδίκως έγινε viral κυρίως για τις απαντήσεις καθώς είχε την αμέριστη συμπαράσταση όλων των ενοίκων της πολυκατοικίας.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-672023-62714-mm.jpg

Η Χάιντυ όπως αποκάλυψε η μαμά της, τα κατάφερε καθώς οι ευχές τους έπιασαν με την μαθήτρια να μπαίνει στη Νομική της Αθήνας.

«Γεια σας, είμαι η Χάιντυ και μένω στον 6ο. Θα παρακαλούσα να μην γίνει στην ταράτσα κάποιο πάρτι την περίοδο 1-12 Ιουνίου γιατί δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου. Ευχαριστώ πολύ», έγραφε στο σημείωμά της.
«Καλή επιτυχία», «να τους πάρεις τα σώβρακα», «να σκίσεις», «θα σκίσεις και θα παρτάρεις εσύ το καλοκαίρι» ήταν μερικές από τις συγκινητικές απαντήσεις των ενοίκων της πολυκατοικίας.

gerantoni-(6).jpg

Λίγες ημέρες μετά και αφού αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα, έγινε γνωστό πως η μητέρα της Χάιντυ είναι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega, Μαριλένα Γεραντώνη

gerantoni-(11).jpg

Για να τους ευχαριστήσει μάλιστα για τις ευχές και προ πάντων την υπομονή τους άφησε στην είσοδο της πολυκατοικίας ένα μικρό κέρασμα και αυτό το σημείωμα.

«Γεια σας! Είμαι η Μαριλένα, η μαμά της Χάιντυ, από τον 6ο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να σας πω ότι οι φοβερές ευχές έπιασαν τόπο! Η Χάιντυ όντως έσκισε και 19.250 μόρια περνά στη Νομική Αθήνας! Παρτάρετε ελεύθερα!», γράφει το σημείωμα.

gerantoni-(8).jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved