Αμαρυλλίς - Κώστας Ματσίκας: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τα βαφτίσια του γιου τους
Showbiz

Αμαρυλλίς - Κώστας Ματσίκας: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τα βαφτίσια του γιου τους

Τον γιο τους βάφτισαν η Αμαρυλλίς και ο Κώστας Ματσίκας το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιουλίου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Το ζευγάρι μοιράστηκε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τη βάφτιση. Συγκεκριμένα η Αμαρυλλίς ανέβασε πλούσιο φωτογραφικό υλικό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας βίωσαν μοναδικές και ανεπανάλιπτες οικογενειακές στιγμές μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο γιος του ζευγαριού που ήρθε στη ζωή πριν 1.5 χρόνο για να συμπληρώσει τον έρωτά τους που μετρά 12 χρόνια, πήρε το όνομα “Ευάγγελος”, το όνομα δηλαδή του παππού του.

amarilis.jpg

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Αμαρυλλίς από τη βάπτιση του γιου της συμπλήρωσε μερικά πολύ τρυφερά λόγια αφιερωμένα σε εκείνον.

«Να μας ζήσεις ΓΙΕ ΜΑΣ! Πάντα ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ! Είσαι το ΦΩΣ μας! Είσαι όλη μας η ΖΩΗ! Σε λατρεύουμε. Μπαμπάς- Μαμά» έγραψε χαρακτηριστικά η Αμαρυλλίς.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε:

https://www.instagram.com/p/CuedtD-IW16/

Όσα είπε η Αμαρυλλίς πρόσφατα για τη βάφτιση του γιου της:

«Το όνομα του γιου μας είναι Ευάγγελος. Καλότυχος, καλοφώτιστος, τυχερός και ευλογημένος για όλη του τη ζωή να είναι. Να τον καμαρώνουμε και να είμαστε δίπλα του και να πορευόμαστε και πίσω του, όχι μόνο δίπλα του. Το όνομα το πήρε από τον παππού του. Η καθημερινότητα μαζί του είναι υπέροχη, μου έχει αλλάξει όλη μου τη ζωή, έχει αλλάξει όλη μας τη ζωή. Είναι θαύμα, μια ευλογία. Ό,τι και να σου πω, τα λόγια είναι περιττά», είπε η Αμαρυλλίς.

Η τραγουδίστρια, είχε μιλήσει για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές κάμερες για τη μητρότητα.

«Σου αλλάζει όλη η ζωή μετά τον ερχομό ενός παιδιού. Οπότε σίγουρα επηρεάζεσαι. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να γίνομαι και εγώ καλύτερη και καλύτερος άνθρωπος για να τον μεγαλώσω τον γιο μου όσο καλύτερα μπορώ, κάνοντας λιγότερα λάθη» εξομολογήθηκε η Αμαρυλλίς.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved