Μιχάλης Μουρούτσος - Κατερίνα Παλαιολόγου: Δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους - Είναι επίσημα μαζί!
Showbiz

Μιχάλης Μουρούτσος - Κατερίνα Παλαιολόγου: Δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους - Είναι επίσημα μαζί!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Κατερίνα Παλαιολόγου είναι περίπου ενάμιση χρόνο μαζί και πριν από λίγες ημέρες αποφάσισαν να εξωτερικεύσουν τον έρωτά τους!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος, ο χρυσός ολυμπιονίκηςτου τάε κβον ντο, που το 2000, στο Σίδνεϊ, είχε δακρύσει μαζί του όλη η Ελλάδα, και η Κατερίνα Παλαιολόγου είναι ομολογουμένως από τα πιο χαμηλών τόνων ζευγάρια.

Ο έρωτάς τους όμως είναι πολύ δυνατός. Ετσι, δημοσίευσαν την ίδια τρυφερή φωτογραφία στους λογαριασμούς τους γράφοντας μόνο τη λέξη «us» («εμείς») με μια καρδιά δίπλα.

356247561_1681294105716494_6337914452687577150_n.jpg

Η όμορφη Κατερίνα είναι ιδιωτική υπάλληλος και έχει μια κορούλα τεσσάρων ετών. Ο Μ. Μουρούτσος είναι γνωστό ότι έχει επίσης μια κόρη, τη 13χρονη Ελενα, από τον γάμο του με το μοντέλο Αναστασία Περράκη. Η προηγούμενη σχέση του ήταν με τη Μαρία Δελόγκα, αλλά, όπως όλα δείχνουν, τελικά η Κ. Παλαιολόγου ήταν η γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή.

Οι δυο τους συγκατοικούν μαζί με την κόρη της Κατερίνας και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Η πρώτη δημόσια παραδοχή του έρωτά τους δείχνει τη σιγουριά που νιώθουν ο ένας για τον άλλον.

mouroutsos.jpg

Η Κ. Παλαιολόγου, σε πρόσφατη βράβευση του προπονητή πλέον τάε κβον ντο, έγραψε: «Περήφανη πάντα. Περήφανη κυρίως για τον άνθρωπο που έχεις καταφέρει και είσαι! Καλύτεροςάνδραςαθλητής των Ολυμπιακών Αγώνων Sydney 2000».

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved