Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Το νέο βήμα στο Μεγανήσι
Showbiz

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Το νέο βήμα στο Μεγανήσι

Tο πρώτο τους καλοκαίρι στο Μεγανήσι, στο δικό τους σπίτι και στο δικό τους μαγαζί, περνούν φέτος η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης.

Πριν από λίγο καιρό, το ζευγάρι προχώρησε στην αγορά ενός σπιτιού, που θα είναι το ησυχαστήριό τους. Οι δυο τους έπειτα από τρία χρόνια δεσμού έχουν κοινούς στόχους και όνειρα.

Ετσι, υλοποίησαν ένα από αυτά, που ήταν το επαγγελματικό βήμα του Λάζαρη, ο οποίος δημιούργησε ένα εστιατόριο, που είναι ήδη σημείο συνάντησης του διεθνούς jet set.

pappa-lazaris.jpg

Βρίσκεται στο Βαθύ, τον πιο δημοφιλή οικισμό του νησιού, η συνολική εικόνα του οποίου παραπέμπει σε αυτήν ενός γραφικού παραθαλάσσιου χωριού, με μια σύγχρονη μαρίνα, που φιλοξενεί πλήθος σκαφών.

Η Δανάη λατρεύει το μέρος, ασχολείται πολύ με το μαγαζί, ενώ έχει καλέσει και αρκετές φίλες της εκεί, που απολαμβάνουν τη μαγική θέα, αλλά και τα γευστικά πιάτα.

1675199691421-799211258-lazaris-pappa-3.jpg

Πρόσφατα ο Κώστας Νικούλι, ο «Πέτρος» που γνωρίσαμε στον «Σασμό» και ήταν ο μεγάλος έρωτας της τηλεοπτικής Θεοδώρας, πήγε στο Μεγανήσι και γευμάτισε με το ζευγάρι στο «Omega Restaurant», συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, Κατερίνα Μαούτσου, που είδα με στο «Μαύρο ρόδο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα γίνει ένα ξεχωριστό dinner στο εστιατόριο για αρκετούς ηθοποιούς από τον «Σασμό» που θέλουν να ευχηθούν «καλές δουλειές» από κοντά στο ζευγάρι.

Πηγή: Secret

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved