Άννα Μαρία Ίβιτς: Στην αποφοίτησή της έβαλε το φόρεμα που φορούσε η Πετρουλάκη στη βάφτισή της!
Showbiz

Άννα Μαρία Ίβιτς: Στην αποφοίτησή της έβαλε το φόρεμα που φορούσε η Πετρουλάκη στη βάφτισή της!

Η μεγαλύτερη κόρη του Ίλια Ίβιτς και της Ελένης Πετρουλάκη, η Άννα Μαρία Ίβιτς, η οποία είναι μία κούκλα, αποφοίτησε από το κολλέγιο όπου φοιτούσε και για την όμορφη εκδήλωση φόρεσε ένα φόρεμα που φορούσε η μητέρα της το 2005.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο φόρεμα κατέχει ξεχωριστή θέση για την Ελένη Πετρουλάκη στην γκαρνταρόμπα της αφού το έχει συνδέσει με μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της. Το είχε φορέσει τον Σεπτέμβριο του 2005 στη βάφτιση της μεγάλης της κόρης και όπως ήταν φυσικό, το σχολίασε κιόλας σε μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα έγραψε:

«About Last Night
Από την χθεσινή βραδιά!
Μια μέρα Πριν την αποφοίτηση της μεγάλης μου κόρης!
Συγκινητικές στιγμές!
Με όλα τα παιδιά, τους γονείς και αναρωτιέμαι ….
Πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια!
Κυλάνε σαν «νερό»!
Φαντάσου ότι επέλεξε να φορέσει το ίδιο φόρεμα που φόρεσα εγώ στην δική της βάφτιση!».

Εννοείται πως η Άννα Μαρία, όπως και όλες οι υπόλοιπες κόρες της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς ασχολούνται με τον αθλητισμό και μάλιστα η πρωτότοκη έχει τρέλα με τον στίβο με τον οποίο ασχολείται από τότε που ήταν πέντε χρονών. Το 2022 είχε διακριθεί στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα Στίβου, στην Καέν της Γαλλίας όπου αγωνίστηκε στον τελικό των 400 μέτρων, λαμβάνοντας την έκτη θέση με χρόνο 57,83.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved