Άννα Μαρία Ίβιτς: Η μεγάλη κόρη Ίβιτς-Πετρουλάκη, αν δεν ήταν αθλήτρια, θα ήταν super model!
Showbiz

Άννα Μαρία Ίβιτς: Η μεγάλη κόρη Ίβιτς-Πετρουλάκη, αν δεν ήταν αθλήτρια, θα ήταν super model!

Αθλήτρια στίβου, σοβαρή, μετρημένη, προσηλωμένη στον στόχο της και αποφασισμένη να κατακτήσει τα όνειρά της.  

Η Άννα Μαρία Ίβιτς είναι η πρωτότοκη κόρη του Ίλια Ίβιτς και της Ελένης Πετρουλάκη και είναι μία καλλονή.

Η Άννα Μαρία, όπως και όλες οι υπόλοιπες κόρες της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς ασχολούνται με τον αθλητισμό και μάλιστα η πρωτότοκη έχει τρέλα με τον στίβο με τον οποίο ασχολείται από τότε που ήταν πέντε χρονών. Το 2022 είχε διακριθεί στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα Στίβου, στην Καέν της Γαλλίας όπου αγωνίστηκε στον τελικό των 400 μέτρων, λαμβάνοντας την έκτη θέση με χρόνο 57,83.

«Η Αννα-Μα­ρία ασχολείται με τον στίβο από πέντε χρόνων και έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να βρίσκεται σε αυτό το σημείο, αφού η ύλη των ελληνικών σχολείων δεν βοηθά τα παιδιά που ασχολούνται με τα αθλήματα. Μόνο υπερηφά­νεια μπορούμε να νιώθουμε με τον Ίλια ως γο­νείς και είμαστε δίπλα της σε κάθε της βήμα. Λό­γω της φύσης του επαγγέλματος τόσο του δικού μου όσο και του Ίλια, καταλαβαίνουμε απόλυτα και τον κόπο και την προσπά­θεια που καταβάλλει» είχε δηλώσει παλιότερα η Ελένη Πετρουλάκη για τη μεγαλύτερη κόρη της, περήφανη τόσο για εκείνη όσο και για τις υπόλοιπες τρεις κόρες της.

Η Άννα Μαρία πλέον είναι 18 χρονών και είναι αφοσιωμένη στις αθλητικές της υποχρεώσεις. Προς το παρόν, για το καλοκαίρι, η Άννα Μαρία έχει ανάγκη από διακοπές και ήδη τις απολαμβάνει μαζί με τους φίλους της πριν δοθεί και πάλι στις αθλητικές και φοιτητικές της υποχρεώσεις.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved