Χατζίδου-Παύλου: H γνωριμία, ο έρωτας με την πρώτη ματιά και η μικρή Μελίτα
Showbiz

Χατζίδου-Παύλου: H γνωριμία, ο έρωτας με την πρώτη ματιά και η μικρή Μελίτα

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου γνωρίστηκαν πριν από μία πενταετία και μέσα σε αυτά τα λίγα χρόνια έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, και όχι μόνο.

Φανταζόντουσαν άραγε ότι θα έχτιζαν μαζί τόσο πολλά πράγματα;

Ε.Π.: «Όταν πρωτοσυναντηθήκαμε, σκέφτηκα ότι αυτήν τη γυναίκα τη θέλω στη ζωή μου. Δεν φαντάστηκα φυσικά ότι θα βρισκόμασταν και τηλεοπτικά μαζί. Η μεγάλη εικόνα ήταν ότι θέλαμε να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας μαζί».

Ε.Χ.: «Εγώ ήμουν σίγουρη ότι μαζί θα κάναμε μεγάλα πράγματα. Κι ένα από αυτά -το μεγαλύτερο!- είναι η Μελέτα».

eteoklispavlou_346664441_639706624159826_6529262489886894649_n.jpg

Ελένη, έμεινες έγκυος τους πρώτους τρεις μήνες της γνωριμίας σας. Ήταν σαν να αποφάσισε ο Θεός για σας πριν από σας.

Ε.Χ.: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και η εγκυμοσύνη δεν ήταν κάτι που έγινε εκβιαστικά. Δεν τη σχέδιαζα - καθώς έχουμε και τη διαφορά ηλικίας που έχουμε επικοινωνήσει, δεν είναι κάτι κρυφό. Εγώ ήμουν 38 χρονών και ο Ετεοκλής 28. Σε καμία περίπτωση δεν είχα σκεφτεί να κάνω σχέση μόνο για να δημιουργήσω οικογένεια. Το ίδιο και ο Ετεοκλής. Δεν είχε στο μυαλό του τη δημιουργία οικογένειας. Μας προέκυψε. Κι είμαστε ευλογημένοι που ήρθε στη ζωή μας το παιδί μας γιατί όλοι βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας. Δεν είναι εύκολο για όλα τα ζευγάρια να αποκτήσουν παιδί»

Ετεοκλή, τι αγαπάς στην Ελένη;

«Αγαπώ την Ελένη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Με τα θετικά και τα αρνητικά της. Με αυτό που με έχει κάνει να είμαι. Με το πόσα έχω μάθει εγώ για τον εαυτό μου μέσα από εκείνη. Όταν συζείς με τον άνθρωπο που αγαπάς, μαθαίνεις και για τον εαυτό σου πράγματα. Αγαπώ λοιπόν την Ελένη και αυτό που με έχει κάνει να είμαι, την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου.

breakfastatstarofficial_350535866_777085290536402_2040083760755359999_n.jpg

Κι εσύ, Ελένη;

«Ο Ετεοκλής είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Έχει τη μεγαλύτερη δύναμη ψυχής που έχω συναντήσει. Έχει μια ματιά για τη ζωή που, όταν είσαι δίπλα του, νιώθεις ότι διαβάζεις βιβλίο ψυχολογίας. Είναι ένα βιβλίο που διαβάζω κάθε μέρα! Με βοηθά να βλέπω τη ζωή μου πιο αισιόδοξα και να έχω απαντήσεις σε ερωτήματα που, μέχρι να τον γνωρίσω, με βασάνιζαν. Αγαπώ επίσης το πώς μου μιλά και το πώς μου φέρεται. Είναι πρότυπο άντρα. Όλα τα κορίτσια πρέπει να γνωρίσουν έναν τέτοιο πρίγκιπα!»

Πηγή Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved