Συσσοβίτης: «Αυτό που κατάφερα υποκριτικά φέτος στη "Στοργή" είναι από τα καλύτερα που έχω κάνει»
Showbiz

Συσσοβίτης: «Αυτό που κατάφερα υποκριτικά φέτος στη "Στοργή" είναι από τα καλύτερα που έχω κάνει»

Για όλα μίλησε ο Αλέκος Συσσοβίτης σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα σε πολύ γνωστή εφημερίδα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σειρά Είσαι το ταίρι μου που κυριολεκτικά του άλλαξε τη ζωή.

  • Πόσο άλλαξε η ζωή σας όταν πρωταγωνιστήσατε στην τεράστια επιτυχία που είχε το «Είσαι το ταίρι μου» του Mega;

Επαναλαμβάνεται συνεχώς, 20 χρόνια μετά. Και ποιο ήταν το κόστος; Η διαχρονικότητά του έχει προφανώς θετικό αντίκτυπο για εμάς ως ηθοποιούς: η αγάπη του κοινού εκδηλώνεται και στο θέατρο.

Η αναγνωρισιμότητα και η αγάπη του κόσμου είναι το θετικό κομμάτι της ιστορίας. Το αρνητικό είναι πως όταν κάνεις μία πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία, είναι δύσκολο να σε ξεχάσει ο κόσμος από αυτό και να δει το επόμενο. Αυτό που κατάφερα υποκριτικά φέτος στη «Στοργή» είναι από τα καλύτερα που έχω κάνει, αλλά ο πολύς κόσμος δεν το αγκάλιασε. Συμβαίνουν, όμως, αυτά.

sisovitis.jpg
  • Ποιο μέσον είναι πιο κοντά σας τελικά; Η τηλεόραση ή το θέατρο;

Πολλές φορές οι ηθοποιοί δίνουμε προτεραιότητα στο θέατρο. Και ο λόγος είναι η απευθείας επαφή με το κοινό. Υπάρχει μία δυαδική σχέση: η παράσταση αυτή καθεαυτή βασίζεται και στους καλλιτέχνες και στους θεατές.

Οπότε, όταν δημιουργείς άμεση σχέση με τους θεατές, δείχνοντάς τους τα προβλήματά τους από τις ιστορίες που τους μεταφέρεις, η παράσταση γίνεται ισχυρό λειτούργημα. Υπάρχει μία έντονη συναισθηματική φόρτιση, γεννιέται κάτι πρωτογενές. Στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση υπάρχει ένα στοίχημα: να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αλλά μέχρι και πριν από μερικά χρόνια που απούσιαζαν τα social media, δεν μπορούσαμε να καταλάβουμ ε πώς αυτό περνούσε στον κόσμο, τι νιώθε, σε ποιο βαθμό τον επηρέαζε. Σε κάθε περίπτωση, πιο ενδιαφέρον και ζωντανό είναι το θέατρο.

  • Ως καλλιτέχνης έχετε κάποιο όφελος σε σχέση με το πώς βλέπετε τα πράγματα στον κόσμο;

Η τέχνη της υποκριτικής είναι μία προσπάθεια να καταλάβουμε την ψυχοσύνθεση του ανθρώπου. Άρα η γνώση που αποκτάμε είναι πολύ σημαντική σε σχέση με τον άνθρωπο, με την ψυχή, την ιστορία του, είπε ο Αλέκος Συσσοβίτης στην Απογευματινή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved