Οι χρήσιμες συμβουλές της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου για τον καύσωνα και το must γυαλί της!
Showbiz

Οι χρήσιμες συμβουλές της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου για τον καύσωνα και το must γυαλί της!

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με αφορμή τον καύσωνα είπε να δώσει κάποιες συμβουλές από καρδιάς προκειμένου να περάσουν «αναίμακτα» αυτές οι δύσκολες ζεστές μέρες. Μας έδειξε και το σούπερ γυαλί της!

Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους ακολούθους της μία υπέροχη φωτογραφία της προσθέτοντας στη λεζάντα κάποιες χρήσιμες συμβουλές που είχε για να μας βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε στις υψηλές θερμοκρασίες.

ioanna-triantafilidou-(5).jpg

Η γνωστή ηθοποιός πόζαρε φορώντας ένα υπέροχο και μοδάτο γυαλί ηλίου, τονίζοντας αστειευόμενη πως είναι must για τις μέρες που έχει καύσωνα να «λιώνουμε» με στιλ.

Αυτές είναι οι χρήσιμες και σημαντικές θα επισημαίναμε συμβουλές που έδωσε για τις ημέρες αυτές, κάνοντάς το φυσικά με στιλ και χάρη.

«Συμβουλές για καύσωνα:
•παραμείνετε ενυδατωμένοι
•αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις ειδικά τις μεσημεριανές ώρες
•χρησιμοποιείτε καπέλα, αντιηλιακά, βεντάλιες, φορητά ανεμιστηράκια
•φορέστε το σωστό γυαλί ηλίου για να λιώνετε με στυλ!» έγραψε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε με τα υπέροχα γυαλιά της!

359212643_817849573277703_5997832433131302943_n.jpg

Εν τω μεταξύ, η όμορφη ηθοποιός που φέτος απολαύσαμε και στη σειρά Παγιδευμένοι, μπορεί να μας δώσει συμβουλές και για άλλα πράγματα, καθώς έχει ένα από τα πιο καλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από μια ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός διατηρείται σε φόρμα κάνοντας γυμναστική και συγκεκριμένα πιλάτες!

kouris-triantafilidou.jpg

Η όμορφη Ιωάννα είναι ζευγάρι με τον Κίμωνα Κουρή, όχι μόνο στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, αλλά και στη ζωή.

Δημοσιογράφος πρόσφατα τη ρώτησε εάν την ενοχλεί που τα Μέσα ασχολούνται κατά καιρούς με την προσωπική της ζωή και τότε εκείνη του απάντησε: «Παιδιά, είστε σοβαροί τώρα; Ας μείνουμε σε αυτά που είμαστε εδώ σήμερα. Αυτό – χωρίς να το πάρεις προσωπικά – είναι κάτι που με ενοχλεί ακόμη περισσότερο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved