Βλάσσης Χολέβας: Το παράπονο για την απόσταση που έχει με την κόρη του: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο»
Showbiz

Βλάσσης Χολέβας: Το παράπονο για την απόσταση που έχει με την κόρη του: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο»

Ο Βλάσσης Χολέβας που φέτος συμμετείχε στο J2US σε συνέντευξή του, δεν κρύβει την πικρία του που δεν μπορεί να βλέπει όσο συχνά θα ήθελε την κόρη του Μπέλλα η οποία σήμερα είναι 13 ετών.

Η έφηβη δεσποινίδα Χολέβα ζει με τη μητέρα της στη Γερμανία και εφόσον το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, ο γνωστός σχεδιαστής δεν μπορεί να τη βλέπει καθημερινά, όπως θα ήθελε. Σε συνέντευξή του, ο Βλάσης Χολέβας μιλάει για αυτή τη δυσκολία της καθημερινότητάς του και μιλάει για την ιδιότητά του ως γονιός...

Με την πρώην σύζυγό σου Άννα Βελοσόφσκι έχετε αποκτήσει μία κόρη, τη 13χρονη Μπέλλα, που ζουν μαζί στη Γερμανία. Είναι δύσκολο που το παιδί σου είναι μακριά;

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να έχεις τέτοια απόσταση από το παιδί σου και κυρίως το παιδί από τον γονιό του, είτε είναι πατέρας είτε μητέρα. Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο, παρόλο που μπορεί να βλέπεστε από κοντά τρεις-τέσσερις φορές τον χρόνο.

Μέσω της τεχνολογίας πλέον μπορείς να βλέπεις το παιδί σου κάθε μέρα, έστω και από μια οθόνη, αλλά και πάλι δεν είναι αρκετό, βασανίζονται και οι δύο πλευρές.

Πολλές φορές το παιδί κάνει δύσκολες ερωτήσεις που δεν ξέρεις πώς να τις απαντήσεις και το μόνο που σε σώζει είναι να μιλάς με ειλικρίνεια. Είμαι από εκείνους τους γονείς που νιώθουν ότι δεν έχουν κάνει όσα έπρεπε για το παιδί τους και νιώθω συνέχεια την έλλειψη της καθημερινής επαφής.

Πηγή: ΟΚ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved