Χρίστος Αντωνιάδης-Αφροδίτη Τσώνου: Βάφτισαν τους δίδυμους γιους τους (Αποκλειστικές φωτό)
Showbiz

Χρίστος Αντωνιάδης-Αφροδίτη Τσώνου: Βάφτισαν τους δίδυμους γιους τους (Αποκλειστικές φωτό)

Τα δίδυμα αγόρια τους βάφτισαν σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Μοσχάτο ο Χρίστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του Αφροδίτη Τσώνου

Το ζευγάρι τρισευτυχισμένο υποδέχτηκε στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας στενούς συγγενείς και φίλους που έσπευσαν για να μοιραστούν μαζί τους αυτή την τόσο ευτυχισμένη οικογενειακή στιγμή τους.

Τα δύο χαριτωμένα αγοράκια του ζευγαριού βαφτίστηκαν από τους τέσσερις νονούς τους, Σαμάνθα και Peter Κολονέλο, Αγγελική Βάρδα, Κατερίνα Ρομπωτή και Γιάννη Βάσο, με τα ονόματα Ραφαήλ-Γιώργος και ΕφραίμοΚωνσταντίνος και δεν σταμάτησαν να χαμογελούν σε όποιον έσπευδε να τα αγκαλιάσει. Τα ονόματα Ραφαήλ και Εφραίμ ήταν επιθυμία των γονιών να δοθούν στα αγόρια τους ύστερα από τάμα που έκαναν.

baftisi-didimon.jpg

Oι δύο ευτυχισμένοι γονείς με τους νεοφώτιστους και τους νονούς τους!

Τα βαφτιστικά που επιμελήθηκε η Φαίδρα Θεοδωρίδου του Bridal Loft of Athens ήταν ακριβώς όπως τα είχαν ονειρευτεί οι δύο ευτυχισμένοι γονείς. Σαλβάρια με λινά πουκάμισα σε γήινους και μπλε χρωματισμούς που ταίριαζαν απόλυτα και στους δύο. Τα μαρτυρικά ήταν επίσης πολύ όμορφα και σε άκρως καλοκαιρινό mood ενώ η ευτυχισμένη μαμά έλαμπε μέσα στο σαμπανιζέ φόρεμά της που ήταν ό,τι έπρεπε για την περίσταση.

Μετά τη βάφτιση ακολούθησε και τραπέζι σε γνωστό στέκι της περιοχής για τους καλεσμένους των δύο ευτυχισμένων γονιών που ήθελαν να γιορτάσουν αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα για την οικογένειά τους.

Δείτε φωτό από τη βάφτιση των αγοριών του τραγουδιστή:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved