Η Εβελίνα Παπούλια καταγγέλλει: «Δεν ισχύει, συνεχής αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων»
Showbiz

Η Εβελίνα Παπούλια καταγγέλλει: «Δεν ισχύει, συνεχής αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων»

Ένα δημοσίευμα που αφορά την Εβελίνα Παπούλια, αλλά και την κόρη της διάβασε η ηθοποιός και έγινε έξαλλη και τονίζει πως είναι αναληθές.

«Συνεχής αναδημοσίευση ψευδών ειδήσεων! Αυτό κάνει κακό στη δουλειά μας και σε όσους θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας, βάζοντας φρένο στις προτάσεις που θα μας γινόντουσαν! καταγγέλλει η Εβελίνα Παπούλια για το δημοσίευμα που αφορά την ίδια και την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.

Και τονίζει: «Δεν ισχύει!».

evelina_papoulia_official_299452874_592015999149259_6467989020724702380_n.jpg

Το εν λόγω δημοσίευμα που προκάλεσε την ενόχληση της ηθοποιού που την ήθελε την ίδια και την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, να έχουν δώσει τα χέρια με την ΕΡΤ, προκειμένου να συμπρωταγωνιστήσουν στη νέα δραματική σειρά με τίτλο «Ηλέκτρα», που ετοιμάζεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στην κρατική τηλεόραση.

papoulia.webp

Η Εβελίνα στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη είχε πει: «Δεν ακολούθησε η Αφροδίτη τα βήματά μου, καθόλου. Έθεσε βέτο ότι θα γίνει μουσικός. Μου φαίνεται καρμικό που η κόρη μου κάνει το ντεμπούτο της στο Mega, είναι και τυχαίο αλλά μου άρεσε λέω κοίτα να δεις πλάκα έχει. Μπορεί κάποια στιγμή να βρεθούμε μαζί στη μικρή οθόνη. Δεν ξέρω πότε θα είναι και αν θα γίνει, θεωρώ ότι θα πρέπει να γίνει μετά από πολύ ώριμη σκέψη με την Αφροδίτη. Δεν είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, η Αφροδίτη έχει ανοίξει τα φτερά της, δεν είμαι η μάνα μου θα επιβάλλει πράγματα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved