Έφυγε από τη ζωή ο μαέστρος του Νότη Σφακιανάκη, Μανώλης Σουβατζής!
Showbiz

Έφυγε από τη ζωή ο μαέστρος του Νότη Σφακιανάκη, Μανώλης Σουβατζής!

Στο πένθος έχουν βυθιστεί όσοι γνώριζαν τον Μανώλη Σουβατζή, γνωστό συνθέτη και μαέστρο ο οποίος για αρκετά χρόνια ήταν στενός συνεργάτης του Νότη Σφακιανάκη

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο γιος του Νίκος ο οποίος έγραψε στα social media για να ενημερώσει για την κηδεία του πατέρα του:

«Αγαπητοί φίλοι του πατέρα μου, με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Μαέστρος μας έφυγε σήμερα το πρωί. Ευχαριστώ όλους σας για την αγάπη που του είχατε πάντα. Η κηδεία του θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας την Πέμπτη στις 12:00. Ο γιος του Νίκος».

manolis-souvatzis.jpg

Φίλοι και συγγενείς έχουν κατακλύσει τις σελίδες του γνωστού συνθέτη με συλλυπητήρια και σχόλια για τον ακέραιο χαρακτήρα του και το ταλέντο του.

Ήπιος και χαμηλών τόνων άνθρωπος, ήθελε να μιλάει με τη δουλειά του και τη μουσική του κυρίως, προτιμώντας να διατηρεί low profile στις συναναστροφές του. Λόγω του ταλέντου του όμως κατάφερε να κάνει στη διάρκεια της καριέρας του ως μουσικός σπουδαίες συνεργασίες, με ξεχωριστή απ' αυτές εκείνη με τον Νότη Σφακιανάκη.

Όπως αποκάλυψε ο γιος του, φίλοι και συγγενείς θα του πουν το τελευταίο «αντίο» την ερχόμενη Πέμπτη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved