Καλομοίρα:Φωτογραφίζεται στην παραλία πιο χαρούμενη από ποτέ-Οι πόζες με το μπικίνι και το καρπούζι!
Showbiz

Καλομοίρα:Φωτογραφίζεται στην παραλία πιο χαρούμενη από ποτέ-Οι πόζες με το μπικίνι και το καρπούζι!

H Καλομοίρα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα και είναι πάρα πολύ χαρούμενη! 

Όλα την συναρπάζουν στη χώρα μας και δε σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Διακοπές στην Ελλάδα κάνει η Καλομοίρα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται εδώ με αφορμή κάποιες επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει τις ζεστές ημέρες του Ιουλίου έχοντας δίπλα της την οικογένειά της.

Η τραγουδίστρια παραμένει ένα μικρό παιδί και δε σταματάει να δείχνει το πόσο όμορφα περνάει ποστάρωντας φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φορώντας μόνο το μαγιό της. Πιο ανανεωμένη από ποτέ και τρώγοντας μία φέτα καρπούζι, η Καλομοίρα πόζαρε με παιχνιδιάρικη διάθεση, ξετρελαίνοντας τους followers της.

"Island Vibessss🌞🐳🏖️", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Καλομοίρα. Δείτε την με το μπικίνι και το καρπούζι της στην gallery που ακολουθεί:

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Γιώργος Μπούσαλης, ο σύζυγος της Καλομοίρας, και ο γνωστός hair stylist Δημήτρης Γιαννέτος είχαν γενέθλια και τα γιόρτασαν με ένα υπέροχο και ξέφρενο πάρτι στην παραλιακή!

Φυσικά, η Καλομοίρα, ήταν το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς, έχοντας αναλάβει να διασκεδάσει το κοινό μαζί με τους Prestige.

To dress code της βραδιάς στο οποίο παρευρέθηκαν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες αλλά και τηλεοπτικά πρόσωπα, όπως και η διάσημη μεξικάνικης και κουβανικής καταγωγής τραγουδίστρια Καμίλα Καμπέγιο, ήταν να φορούν όλοι λευκά, με τους δύο εορτάζοντες φυσικά να δείχνουν πολύ χαρούμενοι γι' αυτό το μεγάλο πάρτι που τους έμεινε, όπως έδειξαν τα πράγματα, αξέχαστο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved