Η εικόνα από τον εφιάλτη της πύρινης λαίλαπας στη Ρόδο και η «κραυγή» αγωνίας των επωνύμων
Showbiz

Η εικόνα από τον εφιάλτη της πύρινης λαίλαπας στη Ρόδο και η «κραυγή» αγωνίας των επωνύμων

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από το νησί της Ρόδου με τον κόσμο απεγνωσμένο να τρέχει να σωθεί από τον εφιάλτη της πύρινης λαίλαπας.

Με αφορμή την μεγάλη πυρκαγιά που κατακαίει για 5η ημέρα το νησί η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ξεσπά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός ανέβασε μια εικόνα από τα καμένα που άφησαν πίσω της οι πρόσφατες πυρκαγιές και γράφει: «Ευτυχώς δεν θρηνούμε ανθρώπινες ζωές....
Ακόμα....
Εφιάλτης μοιάζει το μέλλον της επόμενης γενιάς».

Δες την ανάρτησή της

https://www.instagram.com/p/CvAC3OLqakd/

Την ίδια ώρα αρκετοί είναι οι επώνυμοι που προσπαθούν με όποιον τρόπο μπορούν να βοηθήσουν μέσα από τα social media τους.

Παράλληλα οι μαρτυρίες κατοίκων του νησιού συγκλονίζουν!


«Ήμουν στο μαγαζί του θείου μου στο Κιοτάρι και είχε πολύ καπνό. Ο θείος μου πήγε να πάρει τα σκυλιά του για να φύγει και εμένα ήρθε ο πατέρας μου να με πάρει. Άρπαξαν φλόγες γύρω γύρω από το αμάξι μας, πολλά παιδιά έκλαιγαν. Το ελικόπτερο περνούσε από πάνω μας, έριχνε νερό πάνω στα αμάξια», λέει μιλώντας στο MEGA ο Ανδρέας Σταυρόπουλος, κάτοικος Ρόδου.
«Περάσαμε πάνω από τις φλόγες για να ξεφύγουμε, μας είχαν περικυκλώσει», σημειώνει, ενώ καταγγέλλει πως μόνο σήμερα οι κάτοικοι στη Ρόδο είδαν ελικόπτερα στο νησί να επιχειρούν για τις πυρκαγιές.

Πηγή mega

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved