Μενενάκου:Η υπέροχη τούρτα γενεθλίων, οι ευχές & το τρυφερό φιλί του συντρόφου της, Σωτήρη Τσαφούλια
Showbiz

Μενενάκου:Η υπέροχη τούρτα γενεθλίων, οι ευχές & το τρυφερό φιλί του συντρόφου της, Σωτήρη Τσαφούλια

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Άννα Μενενάκου έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους φίλους και φυσικά το σύντροφό της, Σωτήρη Τσαφούλια.

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός το πρωί της Κυριακής (23-07) μοιράστηκε ένα απίθανο βίντεο με τις όμορφες στιγμές που έζησε παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Χαμογελαστή και ευτυχισμένη έσβησε τα 38 κεράκια στην υπέροχη τούρτα της με τον σύντροφό της να της τραγουδά το γενέθλιο τραγούδι και να της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

1681759368739-604819993-tsafoulias-menenakou-(1).jpg

«Χαρούμενη και ευγνώμων που έφτασα στα 38 μου χρόνια περιτριγυρισμένη από ανθρώπους που αγαπώ με όλη μου την καρδιά και τους ευχαριστώ που είναι φίλοι μου, σύντροφοι μου και πάμε χέρι χέρι στη ζωή! Εύχομαι Αγάπη, Υγεία, Αφθονία και να θυμόμαστε πως είμαστε αλυσίδα… αν σπάσει ένας κρίκος … σπάει η αλυσίδα!
#mybirthday #16thofjuly #blessed #love #onlylove #onlyloveforanna #mitsaki», έγραψε η ίδια στη λεζάντα

«Ο Σωτήρης είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ στοχοπροσηλωμένος σε ό,τι κάνει. Μετά την πρεμιέρα, το 2018 σμίξαμε. Έγινε ο πρώτος κύκλος της σειράς που δεν έπαιζα εγώ. Και καλώς γιατί ήμασταν στην αρχή. Δεν ήθελα πολλή εμπλοκή. Ο Σωτήρης είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου και δεν τον βάζω μπροστά από τη δουλειά σε καμία περίπτωση», έχει πει η ηθοποιός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved