Φωτιά στη Ρόδο: Θλίψη και οργή στα social media των επωνύμων! «Γροθιά στο στομάχι» οι εικόνες
Showbiz

Φωτιά στη Ρόδο: Θλίψη και οργή στα social media των επωνύμων! «Γροθιά στο στομάχι» οι εικόνες

Μάχη σε μια σειρά από πύρινα μέτωπα δίνει η Πυροσβεστική, με τη μεγάλη φωτιά στη Ρόδο να μαίνεται για έκτη συνεχόμενη ημέρα.

Στη Ρόδο περίπου 20.000 άνθρωποι, όπως μεταδίδει το Mega απεγκλωβίστηκαν με τις εικόνες να είναι πρωτοφανείς και να κάνουν τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ, η οικολογική καταστροφή είναι τεράστια, ενώ ξενοδοχεία έγιναν παρανάλωμα του πυρός.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή οι λογαριασμοί των επωνύμων γέμισαν με μηνύματα αναφορικά με την έκτακτη η ανάγκη για βοήθεια ενώ δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι, οι οποίοι μπροστά σε αυτή την καταστροφή ξεσπούν με μηνύματα οργής και θλίψης!

1690144849276-522809172-gerontidakis.webp

Νωρίτερα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε έκκληση μέσα από τα social media της για τη γενέτειρα της.

«Αυτές τις μέρες το διαμάντι της Ελλάδας μας, η Ρόδος μας πενθεί. Πενθεί τις δασικές εκτάσεις που καταστράφηκαν, τον πανέμορφο φυσικό της πλούτο, τις περιουσίες των ανθρώπων που πάλευαν μια ζωή και καταστράφηκαν από την ανεξέλεγκτη φωτιά… Παρακαλώ πολύ αν έχετε την καλοσύνη μην ανεβάζετε οτιδήποτε άλλο εκτός από τις ανάγκες ή την κατάσταση που επικρατεί ώστε να αποσυμφορήσουμε τα ΜΜΕ και να παρακολουθούμε όλου το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων και να βοηθήσουμε άμεσα. Κάθε λεπτό μετράει», γράφει η ίδια.

Δες τα stories τους

Την ίδια ώρα τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα του κόσμου, τα οποία εδώ και μέρες έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στη χώρα μας που βιώνει πρωτοφανή καύσωνα διαρκείας, μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό την οδύσσεια των τουριστών από την κόλαση της Ρόδου, εκθειάζοντας εθελοντές και απλούς πολίτες και στρέφοντας τα βέλη τους στα βρετανικά ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Πηγή Mega

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved