Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη και τους γιους του
Showbiz

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη και τους γιους του

Την παράσταση «Μηδεία» στη Επίδαυρο παρακολουθήσαν το απόγευμα της Κυριακής (23-07) η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη.

Μόνο που αυτή τη φορά το ζευγάρι, σε αυτή τη σπάνια κοινή τους εμφάνιση δεν ήταν μόνοι, αφού μαζί τους ήταν και οι δυο μεγάλοι γιοι του επιχειρηματία.

ddaeebf7-eudokia-roumelioti-suzugos-gios.jpg

Οι δυο τους έχουν φτιάξει μια πολύ δεμένη οικογένεια και αυτή είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι απαθανατίζεται με τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες οι δυο μεγάλοι γιοι του Νικηφόρου Χαραγκιώνη είναι κούκλοι ενώ μοιάζουν πολύ μεταξύ τους. Χαμογελαστοί και εμφανώς ευτυχισμένοι πόζαραν στον φωτογραφικό φακό!

«Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί 12 χρόνια. Στην αρχή ήμουν ερωτευμένη, άλλα ο έρωτας φεύγει, ο θαυμασμός όμως μένει και εγώ θαύμαζα και θαυμάζω το σύζυγό μου», έχει πει για τη σχέση με τον άντρα της ενώ έχει αποκαλύψει πως:

«Αγαπιούνται πάρα πολύ. Τα παιδιά του Νικηφόρου είναι πραγματικά παιδιά μου. Δεν τα ξεχωρίζω από τον γιο μου και νιώθω ότι έχω τρεις γιους και τους καμαρώνω πολύ. Είναι πολύ όμορφο που τα παιδιά αυτά αγκάλιασαν τον μικρό τους αδερφό»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved