Μενούνος: Όλη η ευτυχία σε μια φωτό! Απαθανατίζει τον σύζυγό της αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό τους
ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Μενούνος: Όλη η ευτυχία σε μια φωτό! Απαθανατίζει τον σύζυγό της αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό τους

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους βιώνουν η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός τους αφού εδώ και λίγες ημέρες κρατούν στην αγκαλιά τους την κόρη τους.

Μετά από πολύχρονη προσπάθεια να αποκτήσουν μωράκι, ήρθε στη ζωή η Αθηνά τους μέσω παρένθετης μητέρας.

maria-menounos-skafos-mykonos-xrousala-(3).jpg

«Η Αθηνά είναι το μωρό θαύμα μας. Της είμαι τόσο ευγνώμων. Ξέραμε ότι θέλαμε ένα ελληνικό όνομα. Είχαμε μια λίστα και όλοι λένε όταν δείτε το μωρό, θα το μάθετε, αλλά αυτό ήταν εντελώς αναληθές για εμάς. Λέγαμε «τι κάνουμε;» Η Αθηνά είναι η θεά του πολέμου και της σοφίας, και ο Κέβιν αγάπησε τη δύναμη αυτού του ονόματος, οπότε αυτό ήταν! Η Αθηνά γεννήθηκε στο Μιλγουόκι και ήμασταν εκεί για μια εβδομάδα πριν, οδηγώντας την παρένθετη μητέρα στα ραντεβού του γιατρού και δειπνούσαμε με την οικογένειά της. Αλλά καθώς πλησιάζαμε στην ημερομηνία, της κλείσαμε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο μαζί μας, ώστε να είναι πιο κοντά στο νοσοκομείο. Φτάσαμε λοιπόν στο ξενοδοχείο, και έγινε εκείνο το βράδυ!» δήλωσε η πανευτυχής μαμά Μαρία Μενούνος για τη γέννηση της κόρης της

usweekly_361518985_771036335026307_5611331175924559793_n.jpg

Η παρουσιάστρια το απόγευμα της Κυριακής (23-07) μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της να κρατά αγκαλιά την μικρούλια στον καναπέ τους σπιτιού τους.

«Οικογενειακό βράδυ Κυριακής», έγραψε η Μαρία Μενούνος στη λεζάντα της φωτογραφίας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved