Θανάσης Τσαλταμπάσης: Μιλά για τον ρόλο του στη σειρά «Στα σύρματα»
Showbiz

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Μιλά για τον ρόλο του στη σειρά «Στα σύρματα»

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης θα υποδύεται τη νέα σεζόν τον Σπύρο στη σειρά της ΕΡΤ1 «Στα σύρματα».

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλά για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του και φυσικά αναφέρεται και στον ρόλο του στη σειρά.

  • Τη νέα σεζόν, θα πρωταγωνιστήσεις στη σειρά της ΕΡΤ1 «Στα σύρματα». Με λίγα λόγια πώς θα περιέγραφες την εν λόγω δουλειά, αλλά και τον ρόλο σου;

Τα «Σύρματα» είναι μία κωμωδία καταστάσεων και χαρακτήρων, γραμμένη με κινηματογραφικούς όρους, όπως άλλωστε και θα σκηνοθετηθεί από τον εμπνευστή της Χάρη Μαφράκη που συγγράφει με τον Νίκο Δημάκη.

Ο Σπύρος Καταραχιάς, ο ρόλος που υποδύομαι, είναι ένας απλός άνθρωπος που δουλεύει ως λογιστής σε μία εταιρία, φι με τον πατέρα του που είναι χασάπης και η σχέση τους δεν είναι καλή, έχει δύο κολλητούς και μία συμβατική ζωή. Κάποια στιγμή και κόντρα στη φαινομενικά ήπια ιδιοσυγκρασία του, κάνει κάτι ιδιαιτέρως παράνομο και έτσι ξαφνικά βρίσκεται στη φυλακή. Και σιγά σιγά αλλάζει...

thanasis_tsaltampasis_338372942_1867354113664733_4683419832417355728_n.jpg
  • Αποτέλεσε πρόκληση για εσένα ο ήρωας;

Όσο περισσότερες εναλλαγές, κόντρες και μη αναμενόμενες συμπεριφορές και πράξεις υπάρχουν σε έναν χαρακτήρα τόσο μεγαλύτερο το ενδιαφέρον να τον υποδυθείς. Φυσικά και είναι πρόκληση να ζωντανέψω έναν άνθρωπο που τη μία ζει μία ήρεμη και φιλήσυχη ζωή ή βρίσκεται σε ένα κελί ανάμεσα σε βαρυποινίτες με τους οποίους πρέπει να συνυπάρξει και να επιβιώσει.

  • Πώς προσέγγισες τον ρόλο ενός φυλακισμένου;

Η δουλειά του ηθοποιού είναι δουλειά πράξης, οπότε είναι δύσκολο και ίσως και ανούσιο να σας περιγράφω το πώς. Στη διαδρομή όμως της ανακάλυψης τα εφόδιά μου είναι το κείμενο, η συζήτηση και οι πρόβες με τον σκηνοθέτη, η προσωπική έρευνα, το ένστικτο, η φαντασία μου, η εμπειρία, τα εκφραστικά μου μέσα, το σώμα μου, το μυαλό μου.

thanasis_tsaltampasis_334675097_690360796173607_7245679951775009_n.jpg
  • Για τα γυρίσματα έχει διαμορφωθεί ειδικός χώρος;

Τη στιγμή που μιλάμε φτιάχνεται ένας χώρος από το σκηνογραφικό μας, που με επικεφαλής τη Λαμπρινή Καρδάρα πιστεύω ότι θα γίνει σπουδαία δουλειά. Μπορεί να έχεις έναν πραγματικό χώρο και να μη γράφει στον φακό τόσο καλά όσο ένας διαμορφωμένος χώρος, όσο κι αν ακούγεται περίεργο αυτό. Ένα καλό σκηνογραφικό team μπορεί να δημιουργήσει μια φυλακή... πιο φυλακή από την πραγματική και νομίζω ότι θα το πετύχουμε, είπε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στο Τύπος TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved