«Μακάρι να είχαμε 1000 Μαριάννες» - Το Twitter θρηνεί για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη
Showbiz

«Μακάρι να είχαμε 1000 Μαριάννες» - Το Twitter θρηνεί για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Θλίψη όχι μόνο για τους οικείους της αλλά και για όλη την Ελλάδα, για όλο τον κόσμο, έχει προκαλέσει ο θάνατος της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Έφυγε από τη ζωή όμως έχει αφήσει πίσω της τεράστια παρακαταθήκη, πλούσιο έργο και όλοι θα την θυμούνται για την ευαισθησία, το χαμόγελο και την διάθεσή της για προσφορά. Μοίρασε αγάπη, πήρε αγάπη και συνεχίζει να αγαπιέται και μετά θάνατον.

201806141605530.0178_MARIANA_VARDINOGIANI_14062018.jpg

Στο Twitter, το όνομά της, είναι ένα από τα trends τις τελευταίες ώρες, με τον απλό κόσμο να θρηνεί για αυτή την μεγάλη απώλεια.

«Έφτιαξε ολόκληρο νοσοκομείο για παιδιά με καρκίνο και βοήθησε πόσες οικογένειες Αν δεν υπήρχε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη θα είχαν πεθαίνει πόσα παιδιά... Της άξιζαν τα λεφτά που είχε δεν τα έκλεψε... Προτίμησε να τα δωρίσει για να σώσει ανθρώπινες ζωές...», διαβάσαμε σε ένα σχόλιο.

1690281195103-868244484-vardinogianni.png


Κάποιος άλλος πάλι σημειώνει στο Twitter για τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Σαν γιος εργατών, σας το λέω εκ του ασφαλούς, το κόμπλεξ που βγάζετε κάποιοι για τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη καταδεικνύει πόσο ανθρωπάκια είστε. Μακάρι να'χαμε 1000 Μαριάννες, αυτό θέλουμε από την οικονομική ελίτ της χώρας, πατριωτισμό και χορηγία. Άφησε έργο, κέρδισε υστεροφημία».

vardinogianni2.png

Ήταν η «καλή νεράιδα» των παιδιών που αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα. Είχε πάντα μία αγκαλιά για όλα αυτά τα παιδιά και το αποδείκνυε καθημερινά με κάθε της δράση.

Και αυτό είναι κάτι που ο απλός κόσμος δεν το ξεχνά και θα την ευχαριστεί για πάντα για την προσφορά της!

sxolio.png

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved