Παράδεισος των Κυριών: Ο τηλεοπτικός Μάρκος έχει βρει τον δικό του παράδεισο-Το βίντεο των διακοπών
Showbiz

Παράδεισος των Κυριών: Ο τηλεοπτικός Μάρκος έχει βρει τον δικό του παράδεισο-Το βίντεο των διακοπών

Ο λογιστής του Παράδεισου, ο Μάρκος Γιαννόπουλος, κατά κόσμον Χρήστος Πλαΐνης εδώ και αρκετές μέρες είχε κατεβάσει... ρολά έχοντας την ανάγκη να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει. 

Έτσι, μετά το τέλος των γυρισμάτων και γενικότερα της σεζόν, ελεύθερος υποχρεώσεων, έφυγε μαζί με την οικογένειά του για Σέριφο, ένα νησί που διαθέτει αστείρευτες φυσικές ομορφιές και μοναδικές παραλίες.

xristos-plainis-(6).jpg

Διέμενε, απ' ό,τι αποκάλυψε με ένα υπέροχο βίντεο που ανέβασε, κυριολεκτικά σε σπίτι πάνω στη θάλασσα αφού τα πρωινά έβγαινε στη βεράντα και αντίκριζε το απέραντο γαλάζιο.

Είχε ανάγκη, προφανώς από ξεκούραση, ηρεμία και χαλάρωση και έτσι πέρασε τις μέρες του σε έναν ήσυχο οικισμό του νησιού, μακριά από τη βαβούρα των τουριστικών spots της Σερίφου.

Μαζί του φυσικά και τα αγαπημένα του πρόσωπα που ήξερε πως αντιλαμβάνονται τη μεγάλη ανάγκη του για ξεκούραση.

Και κάπως έτσι πέρασε υπέροχες διακοπές οι οποίες όμως έφτασαν στο τέλος του καθώς προφανώς θα πρέπει σύντομα να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Από τις αναρτήσεις του για τη Σέριφο που τον μάγεψε πάντως, ο ηθοποιός έδειξε αποφασισμένος, όποτε τα καταφέρει, να επιστρέψει και πάλι σε αυτόν τον τόπο που του χάρισε ό,τι ακριβώς ζητούσε σε αυτή την περίοδο της ζωής του. Δείτε το βίντεο παρακάτω από στιγμές των φετινών διακοπών του:

https://www.instagram.com/reel/CvKMYAjIUQc/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved