Παντελής Παντελίδης: Συγκινεί η ανάρτηση της μητέρας του, Αθηνάς, ανήμερα της γιορτής του
Showbiz

Παντελής Παντελίδης: Συγκινεί η ανάρτηση της μητέρας του, Αθηνάς, ανήμερα της γιορτής του

Είναι φτωχά τα λόγια για να περιγράψουν τον πόνο κάθε μάνας που χάνει το παιδί της και φυσικά το ίδιο ισχύει για την Αθηνά Παντελίδη, μητέρα του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη που έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. 

Ήταν Φεβρουάριος του 2016 όταν μία ολόκληρη Ελλάδα συγκλονίστηκε από την είδηση ότι ο Παντελής Παντελίδης, ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδοποιούς της γενιάς του, είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή.

Εκεί σταμάτησε και το ρολόι για την Αθηνά Παντελίδη που δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που είχε βρει την ίδια και την οικογένειά της. Ο Παντελής ήταν μόλις 32 ετών και παρ' όλο που είχε γνωρίσει την αγάπη και την αποδοχή από τον κόσμο, δεν είχε προλάβει να κάνει πραγματικότητα όλα τα όνειρά του.

Μπορεί να έχουν περάσει επτά ολόκληρα χρόνια από τον χαμό του, όμως όχι μόνο δεν τον ξέχασε κανείς αλλά όλοι σιγοτραγουδούν με την πρώτη ευκαιρία τις μεγάλες του επιτυχίες.

Όσο για τη μητέρα του, δεν θα πάψει να πενθεί ποτέ για τον χαμό του πρωτότοκου γιου της που τόσο περήφανη την είχε κάνει.

Σήμερα, ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής, η Αθηνά Παντελίδη η οποία προσφάτως έζησε και την απώλεια του συζύγου της, ανέβασε στα social media μία φωτογραφία του Παντελή και σχολίασε: «Καρδιά μου» καθώς προφανώς και τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν όσα νιώθει.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

pentelidou.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved