Ευχάριστα νέα για τη Δώρα Χρυσικού! «Καλωσόρισες αγάπη μου στη ζωή» - Η συγκινητική ανάρτηση
Showbiz

Ευχάριστα νέα για τη Δώρα Χρυσικού! «Καλωσόρισες αγάπη μου στη ζωή» - Η συγκινητική ανάρτηση

Η Δώρα Χρυσικού έγινε θεία και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η ηθοποιός καλωσόρισε το ανιψάκι της και θέλησε να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα με τους followers της.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Η Γη της Ελιάς, ανέβασε μια φωτογραφία με το νεογέννητο μωράκι κι έγραψε στη λεζάντα, όλο χαρά:

dorachrysikou_334755392_635971638337484_2339583394211353486_n.jpg

«Η γέννηση ενός ανθρώπου είναι μια συγκλονιστική στιγμή. Η τελειότητα της φύσης, και το ανθρώπινο σώμα που δημιουργούν αυτό το θαύμα. Σήμερα έγινα θεία, από τη μονάκρινη αδερφή μου. Ο Nico μας γεννήθηκε μέσα σε αγάπη και φροντίδα, είναι ένα τυχερό παιδί. Καλωσόρισες αγάπη μου στη ζωή, που δεν είναι πάντα εύκολη αλλά παραμένει θαύμα», έγραψε η Δώρα Χρυσικού κι εμείς της ευχόμαστε να της ζήσει!

Δες το ποστ της

https://www.instagram.com/p/CvNiRuiLtp6/

«Θεωρούσα πως είναι ταμπού να μην θέλεις παιδί. Εγώ, που τσαλαπατούσα τα ταμπού, είχα μπει σε μια διαδικασία να παντρευτώ, να γίνω μάνα. Ήρθε ο καρκίνος και τα απάντησε όλα. Βρήκα τον καρκίνο κάνοντας εξωσωματική για ένα παιδί που τελικά μάλλον δεν ήθελα. Έφυγε ένα βάρος τρομερό από πάνω μου. Δεν έχω πια μήτρα κι ωοθήκες και συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί. Αν ήθελα, και τώρα θα μπορούσα να έχω υιοθετήσει. Είναι τεράστια στιγμή ελευθερίας. Είμαι χαρούμενη και το δικαιούμαι. Σέβομαι πολύ τις γυναίκες που με βρίσκουν και μου λένε «θέλω ένα παιδί». Και για αυτό λέω σε όλες ότι μπορούν. Υπάρχουν τρόποι», έχει πει η ίδια για τη μητρότητα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved