Flashback στα μπουζούκια μιας άλλης εποχής – Συλλεκτικές φωτό
Showbiz

Flashback στα μπουζούκια μιας άλλης εποχής – Συλλεκτικές φωτό

Στα μπουζούκια των 90s. Ένα ακόμη σπάνιο φωτογραφικό υλικό από τα 90s μοιραζόμαστε σήμερα μαζί σας. 

Στο συγκεκριμένο αφιέρωμα θα δείτε ξεχωριστά στιγμιότυπα από τους θρυλικούς χώρους διασκέδασης της Αθήνας (μπουζούκια) που σήμερα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Τα μπουζούκια των 90s είχαν διαφορετική αίγλη και χωρίς καμία αμφιβολία άλλαξαν πολλά από τότε μέχρι σήμερα. Διογένης Παλλάς, Δειλινά, Zoom, Bio – Bio και πολλά ακόμα στέκια ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της διασκέδασης, με καθημερινές σχεδόν εμφανίσεις των μεγαλύτερων ονομάτων.

Ανάμεσα τους οι Διονύσης Σχοινάς, Καίτη Γαρμπή, Δέσποινα Βανδή, Σάκης Ρουβάς, Αντώνης Ρέμος, Νατάσα Θεοδωρίδου και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες, που σήμερα έχουν καθιερωθεί στο μουσικό πεντάγραμμο. Στα 90s οι περισσότεροι από τους παραπάνω ήταν το… νέο αίμα του λαϊκού τραγουδιού, ενώ καλλιτέχνες όπως η Άντζελα Δημητρίου, ο Βασίλης Καρράς, ο Λευτέρης Πανταζής και η Άννα Βίσση βρίσκονταν στο απόγειό τους και χάριζαν στο αθηναϊκό κοινό μοναδικές βραδιές διασκέδασης σχεδόν κάθε βράδυ.

Από τη χρυσή εκείνη εποχή της διασκέδασης στα μπουζούκια, ξεχωρίσαμε μερικά συλλεκτικά στιγμιότυπα, από τη στιγμή που οι αγαπημένοι καλλιτέχνες βρίσκονται… επί τω έργω πάνω στη σκηνή και στις παρουσιάζουμε. Αλήθεια, θυμάσαι αυτές τις παλιές στιγμές των καλλιτεχνών;

Οι εικόνες από τα μπουζούκια των 90s ανέβηκαν στο instagram και συγκεκριμένα στη σελίδα to_kypellaki:

https://www.instagram.com/p/CllZ8rtonn_/
https://www.instagram.com/p/CeVgOeLOVVa/
https://www.instagram.com/p/ClvdWQJoFA7/
https://www.instagram.com/p/Cp8YU-krrxQ/
https://www.instagram.com/p/CfwITMTobt-/
https://www.instagram.com/p/CgQ4CEToWUT/
https://www.instagram.com/reel/CkEDUcEIICN/
https://www.instagram.com/p/Cdpw29bo9OS/
https://www.instagram.com/p/CgHe9-OoJM7/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved